|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Ashari!
Otóż mam problem ostatnio gdy chciałem sobie założyć nową postać w grze stało się coś czego wcześniej nie miałem otóż postać miała się zwać "Lina Inverse" po wpisaniu nick'u, wybraniu płci i świata wcisnołem "submit" i pokazał mi się taki napis: This name is already used. Please select another name Więc z ciekawości chciałem sobie zobaczyć co to jest za postać, w odpowiednim miejscu wpisałem "Lina Inverse" i wyskoczyło coś takiego: Character Lina Inverse does not exist. A pytanie brzmi czemu tak jest? Coś źle zrobiłem? (próbowałem znaleźć tutaj taki temat ale nie znalazłem) BTW: Nie jestem tranwestytą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ktos skasowal postac. jednak istnieje zabezpieczenie przed konfliktem nazw i jeszcze przez kilka tygodni (trzy miechy??) nie mozna uzywac tej nazwy, bo z tego co mi wiadomo user moze 'odzyskac' tą postac
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Dzięki!
Szkoda będe musiał wymyślić inny... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
![]() |
![]() to Ryba..., Sorki, ale chce cie tu poprawić. Ten błąd na pewno nie wynikał z tego, że miał\a zły nick
![]()