![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dzisiaj zakupiłem od typa dark shield za 100 gp.
Słyszalem gdzieś ze to rar wiec kupiłem Czy opłaciło mi to się?? Za ile to można średnio sprzedać??
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() no to jest rzadkie bo wypada chyba tylko z mumi albo czegos innego (napewno umarlaka) nom mysle ze ci sie nie oplacalo bo ta tarcza mozeslyzyc tylko do treningu.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Więc jest rzadka. Czyli za ile mogę ją sprzedać??
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() no nie wiem .poprobuj na offer moze ktos ci da wiecej niz za ile kupiles albo zostaw se na pamiatkr bo to jest rzaddki pzedmiot(ja mam backpack rzadkich przedmiotow)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() O ile mnie pamięć nie myli to black shield wypada z mumii a nie dark shield, ale jak chodzi o dark shield to pochodzi z banalnie prostego questa i jest słaba... więc nie sądzę żebyś mógł ją jakoś korzystnie sprzedać.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Dark Shield nei wypada z żadnego potworka, ale można ją zdobyć w banalnym quescie, ale o tym już nie można...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() heheh normalnie ubiles interes zycia
teraz jest przesyt tych tarcz po chyba kazdy (procz ciebie) wie z jakiego questa ja zdobyc |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Wiem gdzie jest ten ques, ale nie chce mi sie iść tyle żeby tm dojsć
![]() Myślsiz ze nie mam kumpli?? No, ale dzięki za odpowiedź. Wszystko wiadomo- temat wyczerpany
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() wiec zamykam
![]() btw. jesli spodziewasz sie pacca, to ladnie wyglada na wystawie w domku ![]() |
![]() |