|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema!
Wieć tak: Mam swojego kompa ( nowego nawet), i niestety coś się z nim stało. Pierwsza rzecz która się zwaliła był mikrofon. System automatycznie wyciszał. I nie dało się go używać. Ale z tym to nie był problem, lecz ostatnio siadł dźwięk. System mówi że nie ma podłączonego żadnego urządzenia audio. A jest. Wie ktoś może jak moge temu zaradzić? Pytajcie o więcej. Powiem wam.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Probowales reinstalowac sterowniki? Sprawdz rowniez czy wtycznki/porty sa cale...Moze mieliscie burze? Mnie podczas jednej zamiast spalic calego kompa spalilo slot myszy na plycie glownej myszy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sprawdź czy karta dźwiękowa nie wysunęła się z płyty głównej.
I polecam napisać na http://forum.PcTweak.net
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Up: Z kartą dźwiękową wszystko wporządku. Sprawdzałem pare razy.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Upewnij sie czy w 'menedzerze urzadzeni' nie wystepuje konflikt zasobow.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Magus:
Tzn.? Bo niezabardzo Cię zrozumiałem. Ale jak to możliwe, żeby po wyłączeniu kompa ( Nic nie ruszanym) i po następnym włączeniu już głos nie działa ![]() EDIT: Sprawdziłem, nie występuje konflikt. A wszystkie urządzenia działają poprawnie.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 02-04-2005 o 16:20. |
![]() |
![]() |