|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Więc zaczynamy wyprawe w głąb lądu
Tutaj Zakonnica stawia opór ![]() ![]() Jedziemy Dalej wyskakują na mój team 4x ds[umią przypakować] ![]() Monk nie wyrzymuje hitu jednego z palladynów Ps:to nie ja ![]() ![]() No i jazda czekaliśmy z 15min~ ![]() Dalsza Część Roz*******anki ![]() To juz hyba monotonne ![]() ![]() No a tutaj to hyba bym nie bloknoł [to już jak wracalismy] ![]() No a tutaj nice hits z sd mojego shotera ![]() ![]() Dzenkuje dla Sisaxu oraz eldram-leo za udostemnienie respu I moim best shoterom: Sir Darmin oraz Blach Knight jak bedą złe ss to pisać jezeli dobre to też pisać
Crown Knights 4ever ![]() ![]() Name:Koronowany Rycerz Lvl:40+ Vocation:Knight Pozdro Dla kumpli którym zawdzenczam wiele ![]() Ostatnio edytowany przez Koronowany rycek II - 03-04-2005 o 07:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Maolo, nudne, nic ciekawego nie robisz, hunt moze trwal z 30 min, niepokazales lootu<jesli taki byl>.
Postaraj sie na przyszlosc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() @@Up
Byl 1 hero ponieważ był zajenty resp Jak cie to ucieszy loot:2 meat weding ring
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() Dobra to ja dam 2 screeny z mojego punktu widzenia malo ale robilem
![]() Szczerze mowiac to moje sa byle jakie ale wam pokaze przynajmniej zobaczycie jak 2 palków dostaje expa (ale fascynujace) Tutaj ujęcie mojego bolta ![]() ![]() A tutaj ciekawy podzial expa ![]() PS. Koro nie ma za co dziekowac ja zawsze chetny na hero kiedy next ![]() |
![]() |
![]() |