|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Chodzi mi o taka sprawe:
Jestem palkiem 21 lvl z Bohami i nie wiem czy dam rade zwiac przed zerkiem. Dzis bylem z BLOKEREM ale pare razy zerk mnie gonil i zawsze uciekalem wiec: Czy moge iśc na orcland se poexpic ?Chodzi tylko o lidery i zerki(i pomniejsze rodzaje ktorych nie chce mi sie wypisywac) z gory dzieki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
Lokacja: w Lublinie
|
![]() Nieradze , moj kolega z 26 lvlem poszedł tam co ty zamieżasz z bohami i padł
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() jednego zerka zalatwisz bez problemu. Na samotne polowania w miejscach gdzie sie odradza wiecej niz 3 zerki polecam 45-50 lev z bohami. A co do skili to w fortecy przy 70 w dystansie jest srednia zabawa. 75 to minimum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Nie dasz rady, uciekajac przed jedna grupa potworow bedziesz wpadal na nastepna, bo na tym lvlu musisz pare boltow w zerka wladowac, a on ma cie na 2 hity. Radzilbym na razie pobiegac na guardach
|
![]() |
![]() |