|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Tu i tam
Stan: Aktywny gracz
Imię: Grunv
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Draig Noddfa
Świat: Secura
Poziom: 22
Skille: 18\20
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Witam zalozylem ten temat dla calej gildii Guards of fallen army zachecam do wklejania ss ,a wiec ja zaczne
![]() Questy Droconia ![]() ![]() ![]() ![]() Elf Fortress Tłok? ![]() ![]() Niespodzianka z Guarda ![]() 23 lvl ![]() 24 nie złapałem :S 25 lvl ![]() 59 dista ![]() 10 m lvl ![]() ![]()
Świat : Secura Profesja : Master Sorcerer Level : 22 Skille : 18/20 ;X M lvl : 34 i rosnie Pozdro dla tych co maja na 8 do szkoły ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Trial Member of the Draig Noddfa. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Gz adv, fotki niezle...
CyA
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: elblong
|
![]() ty co to za nowe ofity ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Świat : Secura Profesja : Master Sorcerer Level : 22 Skille : 18/20 ;X M lvl : 34 i rosnie Pozdro dla tych co maja na 8 do szkoły ![]() You see yourself. You are a master sorcerer. You are Trial Member of the Draig Noddfa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2005
|
![]() n/c muhaha ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: elblong
|
![]() a tak na serio to co to jest z tymi ofitami ?? plz powiedz bo u mnie dostaja wszyscy zawalu na gadu gadu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to po karetke zadzwon a ja i tak tego nie udostepnie ;s
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() uzywa jakiegos programu i to wszystko-.-
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() ta slyszalem tylko jakbys pozmienial to by wszyscy mieli takie outfity a nie tylko "niektorzy"-.-
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spiney
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
Co do ss'ów to nawet spox. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
Stan: Niegrający
![]() |
![]() za***is**e ss
![]() zwłaszcza ze na paru jestem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten temat jest o zdjęciach naszej gildii a nie pisaniu zbędnych postów -.-
Now something from me ![]() 9 lvl (kiedy to było) ![]() 10 lvl ![]() 11 lvl ![]() 12 lvl ![]() 13 lvl ![]() Nudne prawda? Teraz troszkę dalej się przesuńmy: 20 lvl ![]() 21 lvl ![]() 22 lvl ![]() Nadal nudne? Coś niedawnego? 28 lvl ![]() 29 lvl ![]() Teraz trzeba pokazać coś dotyczącego magii mojego rycerza ![]() 1 mlvl ![]() Tutaj 2 mlvl ![]() 3 mlvl jakże to było dawno :| ![]() 4 mlvl (narazie ostatni ![]() ![]() Teraz coś o umiejętnościach naszego rycerzyka?? Ale przecież te screen'y będą równie nudne? Więc tylko kilka ostatnich. 59 axe (ale mam słabe skille ![]() ![]() i 57 shielda ![]() Hmm teraz przejdźmy do innych jakże nudnych spraw. Loot z pewnego, aczkolwiek jakże ważnego dla początkujących osób questa: ![]() Loocik z Valkirii, zbroja też ![]() ![]() Na dokładkę coś z archiwum... Duży ten resp ![]() ![]() Elf Fortress Quest... Brakuje Burstów, których się pozbyłem: ![]() Tutaj Loot z Drakonii, natomiast tutaj brakuje stone skin amulet, też się pozbyłem ![]() ![]() I na zakończenie stan z dnia dzisiejszego.. (Wiem że słabe skille -.-) ![]() Screen'ów z huntów itp. nie robiłem bo narazie nie ma po co ![]()
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() gratz ... w szczególności crown armor'a ,pewnie na guardi kosztuje z 60 k hehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() wkleilbym cos tylko u mnie button print screan nie dziala ;s
![]() nie komentowac -.- |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Witajcie, chciałem dzisiaj poexpic na amazonkach ;] Wszystko było spoko, dopóki nie goniłem 5 amazonek... Patrze 5 amazonek padło od Fire wave, po czym usłyszałem krzyk draga...
Prosze stoji sprawca obok mnie ;]: ![]() Rozmowa z Raynem potwiedziła moje podejrzenia: ![]() Jego gadka, tłumaczyć się zaczoł, kiedy powiedziałem że opowiem o tym na forum;]: ![]() Wyropował draga na góre, jednak po co to mu nic nie dało ;]: ![]() Prosze,prosze ziomek z guild przyszedł pomuc lurować ?:> ![]() Zaczoł tłumaczyć się za kolege: ![]() W końcu coś z tym zrobili jednak ja już się wycofałem: ![]() --------------------------------------------------------------- Przepraszam za osądzanie guild ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez metiu - 18-06-2005 o 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jesteś żałosny.. Niewiem kto to zlurował bo nie ja ropnąłem draga byście zeszli i żeby was uratować a Raistil przyszedł pomóc mi w zabiciu go. Mam nawet screen'y + screen dotyczący twojego "14:33 Meling Qure: TELEPORT PLEASE !" Nie zgodnę z regulaminem wiesz? Teraz ide na d-lair więc potem wkleje te screen'y... Jesteś naprawdę żałosny... Uratowałem Ci życie.. zabiliśmy smoka a Rayn czy jak mu tam nie mógł mnie widzieć bo jak zszedłem w dół po questa pierwszy raz się tam zobaczyliśmy... Powodzenia w dalszej grze... Przy okazji... reported za używanie bugów w grze.
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |