|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() witam czy mozna blokowac potworki typu giant spider bronia dwureczna? mam skille 73/70 i chcialbym zablokowac gsa guardian halberd 46/15.Wiem pewnie napiszecie ze po co lepiej z tarcza ale nie o to mi chodzi.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() wtedy to blokowanie "zachacza" juz o solowanie tego gsa, na co jak wniskuje z Twojego pytania nie jestes jeszcze przygotowany. to tak jak ja moge owiedziec ze dziisaj zablokowalem 10 dragonow z mojej d lance, blokowalem sam dla siebie
![]() odpowiedz na Twoje pytanie: teoretycznie: dasz rade praktycznie: nieoplacalne no i latwo pasc
![]() |
#4 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Przy 'blokowaniu' mocniejszych potworków z bronią dwuręczną w łapie jedną z ważniejszych rzeczy jest ilość HP ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |