|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jwest taki guzik w prawym dolnym rogu posta wystarczy go kiliknac i piszesz posta z zacytowanym fragmentem.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Albo w edycji posta piszesz {QUOTE=nick}cytat{/QUOTE} tylko zastap nawiasy { i } odpowiednio [ i ]
Rozumiesz?? Czy zagmatwalem??
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 05-04-2005 o 10:17. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Rzeszów
|
![]() Serdeczne dzięki za pomoc ...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() W prawym dolnym rogu posta jest guzik "Cytuj" (teraz, jak są problemy z obrazkami to pisze "Odpowiedź z cytatem") klikasz go i odpowiadasz z cytatem. Druga metoda to skopiowanie tekstu, który chcemy zacytować i wklejamy, zaznaczamy cały cytat i klikamy na ikone na ikonke "umieść zaznaczony tekst w znaczniku [quote]". Trzecia metoda polega na tym, żeby skopioać yekst, który chcemy zacytować i na jego początku piszemy [quote=<nick zacytowanej osoby>] a na końcu piszemy [/QUOTE ]
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Niechce zakladać jeszcze jednego tematu więc, chciałbym się tu zapytać jak zrobić ss`y w poście ??
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=31292
wW tym linku masz. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Widziałem ten temat tylko nie byłem pewnien czy to zastosowanie będzie też działało do ss`ów bo koleś chciał do gif ... widać, że jeszcze zabardzo nie jestem kumaty w tym forum dzięki za pomuc poraz 2
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() a zdiecia musza byc z serverka polecam www.photoucket.com zebys nie wstawil [img]C;admins/mojedokumenty [/img] bo czasami tak sie zdarzało
![]() |
![]() |