|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Pierwsza cęść (według mnie lepsza) http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=33052
Gdy adi dotarł na miejsce zobaczył portal .... ![]() No i oczywiście... ![]() SD ![]() COMBO!!! ![]() Zamiana w mumie... ![]() Zamiana w ds'a ![]() Ucieczka ... ![]() Walka ![]() No i .... ![]() CDN... Comment plx (brak temu fabuły?? ) (plx o pomysły jak jakieś macie xD) Ostatnio edytowany przez Arco - 23-04-2005 o 16:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Mam pomysł... Korzystaj ze słownika... Sorry, że się czepiam, ale po prostu razi mnie jeśli ktoś pisze: "orkuw", "rużdżki", "hodź", "przywudcy". Zawsze byłem dobry z ortografii i nawet najtrudniejsze dyktanda nie sprawiały mi problemu. Jednak od czasu, od którego używam neta (a to ok. 3 lata) nawet nad najbardziej pospolitym i banalnym wyrazem muszę się kilka razy zastanowić czy napisać "u" czy "ó"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Nie seys tylko says i zacznij robić też że patrzą się w inną stronę a nie w jedną wszystko bo to zaczyna być głupie. Wszystko się gapi w dół
![]() ![]()
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 23-04-2005 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale jak koloruje monstry to ... nie da sie wszystkiego wiadrem z farba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Spoko mamoko.
Całkiem fajny tylko popraw te błedy ort. i jeszcze jedno: w pierwszym obrazku Adi mówi na pomarańczowo jak potwory a w następnych na żólto jak zwykli gracze. Pamiętaj o tym bo to głupio wygląda ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Red Pinqin - 23-04-2005 o 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() takie pytanie? czy błąd ort w tytule jest popełniony umyślnie? bo jak nie ... to lepiej się strzeż Droma ^^.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Jeżeli chodzi o te "orkuw" to umyślnie (nasz bohater stoi po stronie elfów i nie ma respectu dla orków ![]() |
![]() |
![]() |