|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Witam wszytskich.
Mam problem bo wiem że CIP'y nie akceptuja kart płatniczych z mBanku (tzw. delfinków). Ale wiem że istnieje możliwośc wykupienia wirtualnej karty mBanku do płatności przez sieć. Interesuje mnie czy ktoś korzystał z tego przy płaceniu za Premium Account. I czy da radę zapłacić za pomocą tej karty za PACC. Proszę o dokładne informacje najlepiej od ludzi którzy z tego już korzystali badź płacili w ten sposób za konto. Z góry dziękuję. Ludziska czy was pochrzaniło do końca. Zawsze myślałem że za pacc nie mogę zapłacić w złotówkach chyba że coś się zminiło. Konto w mBanku mam złotówkowe więc przelew razcej odpada. A chyba napisałem jasno o co mi chodzi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ale przecież za PACC można płacić też przelewem! Więc tymbardziej jak masz konto w mBANKu to wchodzisz na stronke, robisz przelew i masz PACC. Po co bawić się z jakimiś kartami...?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() Czyli tak ja mam konto w P.K.O BP (i moge robic przelewy internetowe) czyli jak to bedzie wyglądać ?
A czy listem nie było by łatwiej ? Moze by ktoś troszkę wyjaśnił ten proces bo coraz poważniej myśle o paccu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1. Nie wiem jak to jest u Ciebie. Ja w kredyt banku (kb24.pl) wpisuje identyfikator, hasło i się loguje. Potem włączam "Nowy przelew" wpisuje temat, numer konta, kwote itp. i wysyłam. Nie wiem jak to jest w PKO, ale sądzę, iż podobnie.
2. Listem, tzn. chcesz włożyć kasę do koperty i wysłać (nie polecam...)?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niby sprawa łatwa ale jak to trzeba zrobic ?
Wejsc na tibie.com swoje konto i wtedy wypełnic formularz ? a potem wybrac przelew i wpisac swoje dane na stronie twojego banku tak ? i wpisac tam te dane Tibi tak ? Gonzo von Krenzel jak ty taki spec to moze jakies małe sprostowanie tak zeby każdy głupek mógł zrozumiec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie - niestety z kupowaniem PACC nie jestem taki spec bo nie kupowałem nigdy PACC w taki sposób. Znam się tylko na przelewach przez internet bo robię to baaardzo często.
@rowerek33 Jeśli masz dostęp do konta przez internet to nie wiesz jak to się robi? Może poszukaj w pomocy na stronie banku... P.S. Kiedy na swoim konie na www.tibia.com wciśniesz "Get Premium Account" będziesz miał wszystko przeczytane. Uważnie przeczytaj, jak nie znasz angielskiego porpoś kogoś o pomoc. Potem wpisujesz coś i na ile chcesz PACC. Będziesz miał wszystkie dane, numery konta, adresy itp. podane.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
Wlasnie chce se kupic pacca tym sposobem (karty kredytowej nie mam, czeku tez nie, a przelew to ponoc kosztuje tyle co pacc) Mozna przeciez chyba wyslac listem wartosciowym (wkladasz forse do koperty, piszesz jaka jest zawartosc i jak cos zginie, to masz na karteczce potwierdzenie, ze wlozyles kase)
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale Panowie jak ja sobie przeliczyłem ale trzeba za pacca zapłacić to mi sie w głowie troszkę zakołowało.
Przeciez dla amerykanina to nic taka kasa ale dla polaka 200 ileś złotych dla pacca na 11 miechów to chyba lekka przesada ja nawet nie kupie sobie na trzy miechy ! Nie wiem jak wy ale ja nie spię na laurach i nie jestem nieoszczędny, już sobie wolę cos do chaty czy do rowera kupić. edit: a wiecie ile w Tibi kosztuje wykupienie pacca za gp (znaczy sie ja wiem ze to koles kupuje, a my mu nasz numer, i czy na wszystkich światach tak jest czy tylko na Antice ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() No to ja mma takie samo pytanko tylko chodzi o allegro...
Czy mozna pacca kupic pzrrez allegro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
inaczej nie ( no bo jak ? ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Dzisaij dowiedziałem się dokładnie.
Można wykupić Pacc za pomocą E-Karty. Płacimy tyle ile wyniesie przeliczenie złotówek na euro w danym dniu. Tak więc jeżeli ktoś ma konto w mBanku spokojnie może wykupić Pacc za złotówki i nie płacić jakiejś kosmicznej prowizji za przewalutowanie. Trzeba tylko pamiętać o tym żeby transakcja odbyła się w EURO. Temat Wyczerpany i do zamknięcia. |
![]() |
![]() |