|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy piszą, że sorc bez PACC to mięczak, a dlaczego?
Bo spontaniczne czary dla PACC tylko są.Tylko chyba UE ze spontanicznych czarów jest dla PACC, więc nierozumie. Ślepy jestem?
Ostatnio edytowany przez Senseal - 04-04-2005 o 19:38. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Dlatego, ze sorc to jak kazdy wie postac magiczna. A jak na magika przystalo powinien miec dobry m lvl. A jak sie ma pacca +promocje to spalana mana znacznie szybciej sie regeneruje, co zwieksza szybkosc robienia m lvl. Ja osobiscie pacca nie mam, ale gram sorcem i jest spoko.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() bo ciota i tyle, może nie tyle sam pacc jest potzrebny sorcowi co promocja to ona sprawia że mana szybciej rośnie, i mlvl szybciej skacze
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Możliwe, ale czemu druid bez PACC może być, a sorc raczej nie?
Dużo ludzi tak piszę.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Sorc ma jeszcze wypasione expowiska na terenach dla pacc.
A czemu druid tak a sorc nie... lepiej druida na facc, bo UHy można zacząć robić prędzej niż SD, a na UHach zarabia się dużo lepiej. UHy się sprzedaje, a kupuje się za to hmm/gfb/sd. Można też uhy sprzedawać, kupować manasy, pić, robić uhy i sprzedawać, i szybko mlvl idzie. Jedyna różnica na facc między druidem a sorcem to SDki, a SDki sux w porównaniu do UH ![]() A drut zawsze może kupować SDki i ich używać tak samo jak sorc. I będzie to dla niego bardziej opłacalne. Bo w tym samym czasie kiedy sorc zrobi plecak SD to drut zrobi 2 plecaki uh i zarobi 5k ,a sorc 4k ![]() Nie chciało mi sie liczyć ile czasu robi sie te runy, ale tak orientacyjnie napisałem. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...nadal macie racje, ale przecież sorc i druid różnią się.
Pozatym sorc ma nawet dla FACC dobre czary spontaniczne, no więc nie ma różnicy FACC druid i sorc oprócz Uhow? PS.Sorka, że tak chaotycznie, ale się spieszę.
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|