|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Pisze tego posta ponieważ zastanawia mnie jedna rzecz. Minanowicie, dlaczego potwory atakują (hiberna) tylko Thais. A te ataki wyglądają w postaci plagi ratów, bądź jednorazowego ataku orcow. Czemu np. Ab nie jest atakowane? albo inne miasto. Czy macie może jakieś informacje na ten temat? Wiem że to nie wpłynie na decyzje GM-ów, ale pozastanawiać sie można....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
![]() |
![]() Wiesz... ja też mam taki sam problem na aldorze choćby sa tylko najazdy orców, na innych światach ratów.. Ale czemu tylko w thais
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: ET Server 2.60
![]() |
![]() A czemu forum atakują głupie, przerabiane już tematy?
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() NA valorii i na pacerze najazd! uwaga! raty na thais. No comment, ale chyba mój kumpel widziałm plage ratow w carlin, ale nie wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
-thais jest najstarszym miastem -siedza tam najwieksze lvle -jest dobrze usytuowane do obrony -bo te ataki juz byly przetestowane na thais wlasnie Wyobrazasz sobie atak na ab? 10:20 Orc activity near Ab'dendriel reported (czy jak to tam pisze). 10:21 Depo cale zapchane 10:23 Orc invasion in Ab'dendriel! 10:24 Druid Batman : PLX HAAALP MEEE!! 10:25 Biedna pozioma : BOMUSZCIE MI! TEN ZIELONY ORK MNIE ATAKÓJE! 10:26 You see Zbieracz-lootow-z-cial-poleglych (11 level). He is a n00b. <Trade channel> 10:27 Rozczarowany pogromca demonuf : POMURZDZIE NAM! HELP AS! NAJAST ORKUF W AB! ....nie, to ja wole jednak te najazdy na thais....
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja na julerze widzialem atak szczórów ale co najlepsze na roku, szczury byly wszedzie w sklepach, nad sklepami, i ogólnie sporo tego laziło
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Hm, podobno kiedyś były badgery na ab, ale nei jestem pewien. Wiem, że thais jest cool itp. ale czy inne miasta so do kitu? skoro zadnych najazdow?
![]() P.S. Dwarfy chyba były na kazz kiedys. EDIT: Kiedys na rooku w takim pokoju na gorze sklepu dla pacc byly 2 raty, najazd? ![]() Ostatnio edytowany przez Anaconde - 09-04-2005 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() Cytuj:
-siedza tam najwieksze lvle (szczegulnie na danubii najwyzsze lvl w thais.. lol) U nas na edron i w venore. - ustuowane do obrony (veno lepiej.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() a ja widziałem w edron plage skunksów
![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |