![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Prosze o dokładne napisanie jak zrobic gifa w programie "Advanced GIF Animator".Kompletnie nie wiem o co chodzi mam juz obrazki a nie wiiem co z nimi zrobic proszę o odpowiedź.Z góry BIG THX
![]() ![]() ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Oooo. A myślałem, że tylko ja korzystam z Advanced GIF animatora. No więc tak. Przypuśćmy, że masz już 2 obrazki (conajmniej) i chcesz z nich zrobić GIF'a:
-Odpal program, -Klikasz "open", wybierasz folder, w którym masz obrazki, zapisane w formacie GIF, -Otwierasz pierwszy obrazek, -Następnie klikasz "Image", potem "add" i wybierasz kolejny obrazek, -Klikasz "Animation", -Wybierasz "Delay" i ustawiasz w tym prędkość animowania, a następnie klikasz "all image", -Klikasz "Loop Counter" i zaznaczasz "Infinite", -Po wykonaniu wszystkich, wymienionych wyżej punktów, klikasz "Animate" w pasku "Animation" i już masz gotowego GIF'a. Mam nadzieję, że pomogłem. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Pomogles mi bardzo i bardzo ci dziekuje gdyby byly + to bym ci go dal ^^ THX
![]() Edit:Jak bym umial to bym wstawil swoje gify ![]() ![]() POZDRO
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 18-02-2005 o 18:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Możecie podać linka z kąd można ściagnąć ten program ? Z góry THX
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Dzieki .Ściągne ale to jest wersja tylko 30 dniowa szkoda... ale to co w 30 dni też sie da zrobic gifa
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() możesz ominąć zabezpieczenia
![]() Przed wgraniem programu ustawiasz date na np. 2020 i wgrywasz program. A potem już tylko zmieniasz na normalną datę i niech sobie twój programik czeka te "trzydzieści" dni ![]() Życze miłej zabawy |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
|
![]() Cytuj:
yyyy dziex ale czy tak da rade ustawiać instalując inne programy ? |
|