--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Elo. Mój kumpel ma nerwa bo zmienil se neta i sie w tibi nie mzoe ruszac...lag to napewno nie ejst bo wkolo wszytko looz tylko sie ruszac nei mzoe ? moze wkur.wic nie? prosze pomozcie mzoe macie w tym jakies doswiadczenia?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() a może poprostu coś kolega nagrzebał w ustawieniach, bo lag to nie jest, taki długi freez chyba teżz odpada a wina nowego netu to raczej tez nie.
On może robić cos innego poza ruszaniem się (gadać, przestawiać EQ itp.?)
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() hmm dzieki all mozna sprobowac
![]() ![]() a co do tego ze nie moze ruszac armorem itp, to chyba jednak... nie mowil mi tego ale jak nie mzoe grac swym pallem to wlasnie wchodzi na druta gdzie podejrzewam robi uhy...wiec raczej mzoe ruzc (NIE PYTALEM SIE, TAK MYSLE) to na tyle pogadam z kolega narx thx all :} |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() od 2 dni mam identyczny problem. Zaklinowane klawisze odpadaja, zmian
ustawien nie dokonywalem, ruszac sie moge srednio przez 1-2 sek, potem nastepuje 10-20sekund freeza. Inne postacie poruszaja sie na ekranie, wiadomosci dochodza normalnie. |
![]() |
![]() |