|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wczoraj gdy wylogowalem sie zTibi, bylo wszystko normalnie....
Gdy dzis sie chcialem zalogowac wyskoczyl mi napis"Account number or password is no correct"..... na pocztku pomyslalem ze zle wpisalem haslo, lecz teraz jestem pewien ze DOBRZE! (po kilku probach) ![]() Kliknolem Account Lost.. podalem wszystkie Dobre dane nick.. e-mail... itd.. Pojawil sie napis: ""This account has recently been used. Your account number and a new password will only be sent to your email address if the account is not used for 2 weeks. Please try again after this waiting period. "" Czy to oznacza ze zostalem zbanowany? ![]() jesli tak to na 2 tygodnie czy wiecej...? ![]() Czy da sie cos zrobic zebym szybciej odzyskal konto? |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Nie, nie. Nie zostałeś zbanowany...
Pociesze cie... jest jeszcze gorzej ![]() ![]() ZOSTAŁEŚ SHACKOWANY ![]() ![]() Welcome to the real world. Konto odzyskasz natychmiastowo jesli wpiszesz Recovery Key. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Aha...
jeszcze jedno..... Gdy probowalem odzyskac konto przez "ACCOUNT LOST" przyszedl mi mail z tematem "-You have benn Warned" Wiec czy to napewno byl HACK a nie BANN? ![]() |