|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
![]() |
![]() Przedchwila grałem w tibie gdy ktos wysłał mi prywatna wiadomosc po angielsku i napisal ze mam problem i pod spodem cos zlodziej i podal dziwnego linka: http://tibia.4players.de(cut) Po chwili wywalilo mnie i niemoge się zalogować bo pisze: "Account distablet for five minutes wait". A gdy chce wejść na moje konto na stronie www.tibia.com to pisze ze podaje bledne dane lecze sprawdzam literke po literce i wszystko jest ok więc niewiem o co chodzi?? Bardzo bym prosił oszybką pomoc!!
P.S: Niewiem czy umiesciłem to w dobrym dziale ale jeżeli w złym to proszę o przeniesienie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Heh, link ktory podales przekierowywuje na 'http://stud.wsi.edu.pl/(Break) ~szmojesa/' - dokladną kopie stronki CIPów. Jesli tam wpisales swoje namiary to podales komus dostep do konta na talerzu. Sumujac -wlasnie straciles caly sprzet i kase jesli nie konto.
Topic przenosze do 'inne'. Edit: Zalatwil Cie jakis studencina "WYŻSZEJ SZKOŁY INFORMATYKI I ZARZĄDZANIA". Ponizej masz namiary. 43-300 Bielsko-Biała ul.Legionów 81 tel.+48 (33)818 44 62 fax.+48 (33)822 90 71 email:[email protected] ------ Edit by Gremlin Pocielem adresy tutaj i w poprzednim poscie zeby ktos przez przypadek tam nie wlazl.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Skrzynka na koncie zmienia się dopiero po miesiącu, więc możesz jeszcze odzyskać te konto wysyłając sobie na skrzynke nowe hasło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Uuuu..... mojego kumpla spotkało coś podobnego ;/
Dostał wiadomośćod jakiegoś typka (mial 28lvl), ten typ podawał, że jest gamemasterem... i powiedział, że CIPowie wylosowali 4 Premium Accounty! Podał mu podobny link http://tibia.4players.de%40195%2e117%2e114%2e134/%7eszmo%6a%65sa/, tzn. wiem, że w rozpoczynał się ba http://tibia.4pla... no i powiedział, że tam się PACC aktywuje! Kumpel uradowany wszedł, wpisał login, hasło i napsiało mu, że zyskał Premium Account czy coś w tym stylu, następnie miał się wylogować i odczekać bodajże 30 minut na "uruchomienie PACC'a" ... po tych 30 minutach zalogował się bez sprzętu i BPów, a wdepo nic nie było ;/ hasła mu nie zmienili o dziwo... no ale w sumie mieli z niego "niezły loot"... co do topicu: WSPÓŁCZUJE |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No ładnie hyba na dobre zaje**li mi postać razem z całym kontem, teraz niemogę się zalogować wogule
![]() Tylko z czego mogło się to zrobić? Czy coś zrobiłem źle?? I co mam z robić z tym adresem?? Mam tam zadzwonić czy co?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Jesli robil z z komputerow na uczelni to napisz maila do administratora ich systemu i opisz sprawe a pan "haker" moze miec powazne klopoty.Jesli jest na tyle lamerem ze zostawia po sobie slady to czemu mu nie dopieprzyc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Na emeryturze
Świat: Danubia
Poziom: 62
![]() |
![]() Ales sie Kaczor zrobil waleczny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Obawiam sie ze wasza bojowosc zda sie na marne, namiary ktore podal Magus to adres i telefon uczelni.
No ale zawsze mozecie sprobowac zglosic to do tego WSIIZ jednak watpie zeby komukolwiek chcialo sie zajmowac "przestepca" ktory hakuje "takie" konta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety macie racje nic się nieda zrobić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niemożliwe stało sie możliwe odzyskałem postać, ale bez sprzetu. Kiedy zrobilem 2 konto czekalem az ten kto kuradl mi kont wejdzie na moja postac i bedzie gral noi sie doczekalem ale okazało sie że moja postać była skradziona przez: Pasame el mechero !!!!!! Który sprzedał moja postać jakiemus polakowi, ale na szczescie dogadalem sie z nim i oddal mi postac za darmo ale bez niczego w depo niebylo juz nic pustka!! I jeszcze w jakimś dziwnym mieście w Kazach czy jakoś tak niepamiętam nazwy z którego niemoge wyjść. Ale i tak skasuje ta postać, bo mam juz nowa na 6 levelu.
I najlepiej tego Pasame el mechero ZBANOWAĆ!!!!!!!! P.S: A ten człowiek który kupił tą postać zagląda tu na forum bo domyślił się że on ma moją postać a tego goscia co mi ukradl postac normalnie zabić!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2004
![]() |
![]() No to miałeś szczęście w nieszczęściu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() mialem juz taki przypadek
musisz cos tam pogrzebac na stronie cipow i tam wpisz e mail i na poczcie masz nowe haslo i grasz
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hacked... Najprawdopodobniej masz też red skulla...>!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Miałeś pacha jak nic
![]() A mojego kolege kiedyś schaczyli bo zabil czyjgoś trolla na rooku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |