![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() No więc chciałem sprubować sił w grafikach więc zamieszczam tu moje 4 grafiki.
![]() 1- Dagger 2- Phoenix sword 3- Strange dagger 4- Strange blade Jak się spodoba to będe w tym temacie zamieszczał moje grafiki, a jak nie to trudno.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 16-04-2005 o 18:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Dagger - troche za podobny do silver daggera, ale ujdzie
Phoenix sword - dziwne ksztalty rekojesci i ta pomarancz nie pasuje za bardzo do nazwy, bardziej juz czerwony ![]() Strange dagger - mowisz, ze najlepsze, moim zdaniem najgorsze, denne cieniowanie i dlaczego dlugosc ostrza jest rowna do uchwytu ? Strange blade - jestem ciekaw czy bys zlapal taki noz za taka tyci rekojesc. Potrenuj cieniowanie, nie tylko od lewej do prawej ![]() Edit: Aha, i co wy macie z tym rozowym tlem ?! ![]() Ostatnio edytowany przez Colier Scoredyne - 01-04-2005 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra poprawiłem grafiki i dałem nowe oto one:
![]() punkty od 1 do 4 są opisane w pierwszym poście 5- longsword 6- hatchet 7- giant smithhammer 8- golden blade phoenix sword Mam nadzieje że się podoba. A różowe tło to dla tibia spirite editor kolor przezroczysty. A strange chyba oznacza dziwny więc dziwny sztylet, blade to ostrze więc dziwne ostrze (ale serio nie wyszło). Nad Daggerem popracuje, a coś mi się wydaje że phoenix sword bardziej by chyba pasował na phoenix wand ale popracuje.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 16-04-2005 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Nawet nieżle ale mogło być lepiej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Podobają mi się, choć sprawiają wrażenie zbyt plastikowych.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto nowe grafiki:
![]() 9- Zatragil hammer 10- Thunder hammer 11- Noble armor (mój pierwszy armor więc nie wyszedł) 12- mace 13- halberd 14- Great axe 15- Black sword P.S. Piszcie co robię źle w swoich grafikach jeśli zauważycie jakieś błędy.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Gdynia City
![]() |
![]() 9 - Dziwaczny kolor, błękitna częśc jest stanowczo za mała
10 - Czerwona rybka nabita na patyk ;> 11 - Bardzo mało szczegółów. Kiedy na nią spojrzałem przypomniała mi się zbroja na klocki LEGO ![]() Reszta jest ok
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() to mi przypomina pistoleciki laserowe jakimi sie bawilem gdy mialem 4 latka to byly czasy.. hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() strasznie plastikowe - to jest największy błąd ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Une: Strasznie platiskowe
Deux: Strasznie kanciaste Trois: Nienaturalne Quatre: Brzydkie Cinq: Nie podobają mi się Six: Czy chociaż raz je oglądałęś?
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Powiem tak serio... zostaw grafiki idź do Fake'ów. Te grafy są bardzo mizerne, 3 prace chybą są te same tylko kolory pozmieniane...
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Wydaje mi się, że rzucasz się od razu na głęboką wodę przerabiając itemy, które oryginalnie są bardzo dobre (Thunder Hammer, Noble Armor czy chociażby Mace). Nie znam się na grafikach, ale na moje oko to Twój Great Axe jest znacznie fajniejszy od growego
![]() |
![]() |
![]() |