|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Wie ktoś jak zrobić żeby w gildi było paru liderów i paru vice?
Widziałem że mozna tak zrobic , ale nie wiem jak... ![]() Z góry dzięki
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() Cóż, jestem zdania, że lider może być tylko jeden. Zmiana lidera odbywa się na zasadzie przekazania Leader Shipa i z tego co pamiętam nie ma tam innej opcji. Co do wielu leaderów to sprawa jest o wiele prostrza. Leader może ustawić tyle vice ile chce ale musi pamiętać, że oni też będą mieli sporą władzę a za tym idzie pewne ryzyko ^.-
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
|
![]() Dobra , ale jak zrobic zeby było ich dwóch? Dwóch liderów
![]() Bo np. w gildi Bubble jest tyle samo liderów co vice... Albo jakos podobnie... Jak to zrobić , zeby mozna było liderowac z kimś?
19:44 Któś: To prawda ze haknales kolesia zeby miec tyle kasy i takie eq? i ze tego pacca masz tylko dlatego ze tamten koles sie z toba umowil ze kupi ci jak mu oddasz konto? 15:30 You advanced to magic level 15. 16.06.05 ![]() |
![]() |
![]() |