|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Przejde odrazu do SS
jeden z pierwszych dragow ![]() Pierwszy wampir (ale jakzwykle vampirek nie posiadajacy vamp shielda) ![]() Pierwsze bicie Giant Sword... omg pomylka Giant spider'a ![]() Vampek z Zotolem jak wiadomo tez shield nie wypadl ![]() Droga na Ancient Scaraby ![]() Jeden z adv ![]() Wreszcie po dlugich poszukiwaniach Acient SCarab (sztuk 5) i musielismy zrezygnowac ![]() Mocarny knur jest z AS ![]() Jak wiadomo wszem i wobec Fajab szawsze wyrazal sie kulturalnie no prawie zawsze ![]() Kolejny Giant Sword ( =)) z grupka noobkow (ziomas the sorcerer, Ja i Lord Wons nie zaliczamy sie do noobkow ![]() ![]() komentarz chyba zbedny ![]() Dragon Lord bez jakiegos wyjatkowego lootu, 1 slownie jeden power bolt ![]() Moja bohaterska proba zablokowania lidera, zerka i warlorda (a tak naprawde to laga mialem i nie zdazylem sie w pore wycofac =)) ![]() Chyba kazdy wie co to za statki ( a jak ktos nie wie to niech pojdie do portu i powie "hi" "ghost szip" ![]() AFKerstwo trza karac (Przypadkiem pomylilem miejsce i szukajac tomba wyszedl scarabik) ![]() Komus sie nudzilo i chyba konczyl z tibia ( amogl cieciu mi dac no!) ![]() Cos co Sir mapesik lubi najbardziej advans w lvl =) ![]() Nowa SS Droga na OrcLand jaka szkoda ze juz nie wybiore sie tam z Fajabem (bo on przestal grac na lunie) ![]() "Paaaaanie z tymi siekierami to tylko zart" Nie ma to jak pobloczyc 3 zerki na sniadanko ![]() SS z "Nocy Dragow" oczywiscie znajac moje szczescie to dednole =) i nie bylo dragon shielda =) ![]() Kolejny SS z seri jak zmusic draga do wyjscia ![]() That's All Comment
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ Ostatnio edytowany przez Sie mapes - 18-03-2005 o 12:12. Powód: nowe SS |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Ladnie choc bicie giant sworda to wyczyn
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Jeee na 1 ssie jestem ja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Buaheheh, screeny dobre. Nawet bardzo bo nie są nudne. Te first wymiata xD
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Nice SS'y. A mógłbyś podać jeszcze swoje skille
![]() @Down Nice skills ![]()
yours Globus Loyal till the end... Ostatnio edytowany przez globi - 17-03-2005 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() FAjne SS. MAm pytanko tam przy twoim dedzie Fajab (czy jakos tak) tez dedl?
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() a co wypadlo z tego goscia na AFKu??
![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kolo 100 ryb, najpierw myslalem moze na chwilke gdzies odszedl , ale on co 5 min mowil cagle "Exura", i najsmieszniejsze gralem o 7:00 a.m. przed sql i o 15:00 po sql stal ciagle w tym samym miejscu
P.s nowe SS
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ Ostatnio edytowany przez Sie mapes - 18-03-2005 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Tekst z pierwszego screena wymiata
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Siem-ce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Darmin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 130
Skille: 97/77
Poziom mag.: 23
|
![]() Hehe wszystkie SS'ki sa super mi najbardziej sie podobaja te z seri zmuszania draga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() SS'y fajne jest co poogladac. Tez gram na lunie mesedżne cie w grze, tak zeby se pogadac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Gratz ss i smierci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Niewiedziałem jak dostać się na ten statek
![]() ![]() Wielkie Dzięki... _________________________________________ Profesja: Druid Lvl: 16 M Lvl: 20 Miasto: Thais Server: Chimera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Extra SSki, more plx!!!
![]() ![]() Poinformuj nas czy będzie więcej?
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Gz bloczenia BAAAAAArdzo niebezpiecznych orków :
![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajne screeny... Komentarze postaci ROX!
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Za górami, za lasami, stoi szałas piękny... mieszkam tam, nie znajdziesz mnie, bo ja mówie NIE! x0
![]() |
![]() Podpisy screenów zawaliste i ssy tez
![]() ![]()