|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() yOł yOł... będe tu zamieszczać ss z mojego zycia SOLERA tibijskiego i moich wypraw oraz czasem cos od mojego braciszka Mateya
![]() No to zaczynamy ... ![]() ![]() Adv : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro dodam wiecej to sa stare srceny beda nowsze ![]() C.D.N ________________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera Ostatnio edytowany przez Luka'Solerański'Pal - 22-03-2005 o 19:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Huhuahuahua [pompka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() next ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A więc i od tąd nie mam screnow do 55 lvla reszta beda na bierząco (mialem awarie kompa i przepadly ![]() P.S. Stomil ![]() ![]() C.D.N __________________ Lukey Palek 55 Paladin Wolrd: Solera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Cale zycie zes tu wkleil ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieje ze to tylko sprawi komuś przyjemność oglądanie tego jeśli nie to szkoda :| troche sie z cycami męczylem ale dzieki temu shield wysoki
![]() P.S. Jutro dam cos ciekawszego troche z wojny troche pierdółek ![]() ___________________ Lukey Palek 55 Paladin Wolrd: Solera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() w0w. Że ci się tak chciało to robić i wklejać. ALe screeny spoko. Gratz. Który masz teraz lv?
HAIL SOLERA!
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() powiedz mi gdzie sa te cyce na powierzchni prosze ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
@topick lubie takie ss jak całe życie sie wkleja , anie draag za dragiem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Uffff....... dobrze, że dragi wklejiłeś bo myślałem że ten temat to będa jedne wielkie CYCE. No ale chyba zrozumiałeś, że wklejanie samych cyców do niczego nie dojdzie. Więc, nice ssy. xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc dam tutaj kilka screnikow z bardzoooooooo dawnego gs hunta.
Co praawda sa one z przed ostatniego update ale gs juz zucal haste ![]() Takie screnki wywoluja we mnie łezki. Na tego hunta tak przezywalismy w szkole z kolegami omg zreszta sami zobaczcie czyż loot nie dopisał? Screnki : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro dla Czesia, Pezdy, Tara, Motiego, Banaha,Magic-Czesia i Mateya ![]() C.D.N ____________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera Ostatnio edytowany przez Luka'Solerański'Pal - 20-03-2005 o 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() No nice GS's, gratz Knight armora
![]()
Success is a lousy teacher. It seduces smart people into thinking they can't lose. Bill Gates Ostatnio edytowany przez ostry12 - 20-03-2005 o 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Screny z gskami poprawilem powinny juz dzialac
![]() C.D.N |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() No ladnie ladnie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj takie pierdółki. Każdy marzy o ppójściu na poh jak mialem maly lvl to postanowilem spelnic swoją zachcianke i wybralem sie moim zhackowanym wczesniej palem P.S z moich zabaw naszczescie nikomu nic sie nie stalo
![]() ![]() ![]() i coś bardziej bliskiego ostatnich czasów, ( szkoda ze preedi nie grasz pozdro dla ciebie) ![]() C.D.N _______________ Lukey Palek 55 Paladin Wolrd: Solera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Bardzo ładne i ciekawe screnny, pięknie pokazane życie paladyna.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Fajne ss'y...
Pall potrafi ![]()
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Buahahahahahahahah nie moge...."Czemu ja nie mam podpisow ludkow" buahahahahahahahahhaahahhaha Kto to byl? Pewnie jakis newbie ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buahahahahahahahah nie moge...."Czemu ja nie mam podpisow ludkow"
buahahahahahahahahhaahahhaha Kto to byl? Pewnie jakis newbie buahahahahahahahah __________________ ~~SKRA BEŁCHATÓW~~ ![]() Po pierwsze to jest moj kolega ktrórego wprowadzilem w tibie po drugie poprostu mu sie w opcjach poprzestawialo i dlatego mnie pytal bardzo go lubie ma juz 42 lvl i nalerzy do mojego Teamu ![]() ![]() Zaraz nowe screnki bedą ![]() ___________________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tuttaj kilka screnow pokazujacych z kim nie nalerzy na solera zaczynac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() potem dam z wojny ![]() nie typowe spotkanie (sprawdzal czy ja nie jestem afk bo to 11 druid ten ewercik, fota z perspektywy kumpla) narazie wszystko, dzis jak wypali dodam nowe swieze gski bo chcemy isc ![]() C.D.N _______________ Lukey Palek 55 Paladin World: Solera Ostatnio edytowany przez Luka'Solerański'Pal - 20-03-2005 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Gratz fajne screeny czekam z niecierpliwoscią na te "Nowe świerze gs'ki"
![]() BTW : Jakie masz skille ? |
![]() |
![]() |