Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-04-2005, 17:58   #1
Tibijski Miotator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 04 2005

Domyślny Przestroga !

Nienagrywajcie filmów na tibicam bo mnie shakowała !! mój 80 lvl knighcik , paccyk i 70k na antice sie poszło j.....ć . Specjalnie założyłem nika na forum żeby was o tym ostrzec , pewnie pomyślicie że tibicam ściągnołem ze złej strony ?? NIE ŚCIĄGNOLEM Z TIBIA.PL ( nieposądzam modów o to że to ich wina ale tibicam mnie wypsztykała ) :/
Tibijski Miotator jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-04-2005, 13:44   #2
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Moglbys nie *******ic glupot na forum?
To co w tym temacie opowiedziales nie trzyma sie kupy.

Wywalilem wszystko poprzednie posty zeby tu porzadek zaprowadzic.
No to jedziemy:
po 1. Link do sciagniecia TibiCam jest w przyklejonym temacie, w tym temacie pisze ze jest to link prowadzacy do serwera tworcy TibiCam. Nie sciagasz tego pliku z naszego serwera wiec nie mow, ze to przez nas cie owalili.

po 2. Mowisz ze maila da sie odrazu zmienic jesli tylko sie ma pacc. Otoz jest to tylko po czesci prawda, zeby tego dokonac potrzeba miec tez Recovery Key na dane konto. Dajesz wtedy na stronie prosbe o odzyskanie konta i zaznaczasz ze nie znasz maila, ale znasz Recovery Key i mail podajesz jaki chcesz nowy dostac. Wiec jesli ktos nie mial Recovery Keya to nei zmienilby go odrazu.

po 3. Czyli ustalilismy ze ten ktos mial recovery key. Watpie zebys uzywal recovery keya czesto, tak aby mogl go jakis keylogger zlapac. Powiedz mi jakim cudem ktos mialby wyczaic twoj recovery key, jesli tak jak mowisz tibicam sciagnales i pierwszy raz jej uzyles i odrazu hack.

po 4. Mowisz ze probowales odzyskac swoje haslo przy uzyciu recovery keya i nie dziala. Wniosek? Ktos zmienil ci recovery key.

po 5. Jesli ktos zmienil ci recovery key to znaczy ze musial wyslac list do siedziby CipSoftu z prosba o zmiane recovery keya. W tym liscie musial umiescic ksero dowodu osobistego osoby na ktora bylo spersonalizowane konto.

po 6. Jesli ktos wyslal ksero dowodu osobistego to podejzewam ze byl to prawdziwy wlasciciel tego konta, bo az tak glupi to chyba nie jestes zeby dac komus swoj dowod osobisty skserowac. Zreszta jak mozesz? Zaloze sie ze nawet nie masz jeszcze dowodu osobistego.

Wnioskujac po tych wszystkich moich dlugich wywodach dochodze do prostego wniosku, ktory jest zarazem jedynym prawdziwym wyjasnieniem zaistnialej sytuacji. Sadzac po twoich postach, jestes osoba bardzo mloda, piszesz duzo emotow, piszesz jak typowy noob wiec pewnie za dlugo w tibie nie grasz. Pozatym gdyby normalnego gracza, ktory dorobil sie 80 poziomu shackowano to nie przyznalby sie publicznie, a nawet jesli to napewno bylby to post na duzo wyzszym poziomie niz ten reprezentowany przez twoj.

Oto moja rada dla ciebie na przyszlosc:
NIE KUPUJ POSTACI NA ALLEGRO CZY GDZIE TAM KUPILES TYLKO ZAPRACUJ NA NIA TO CI JEJ NIE UKRADNA.

ps. Temat zostawiam otwarty bo chce uslyszec co za nedzne klamstwa jeszcze wymyslisz.

ps2. w sumie moglem twoje poprzednie posty zostawic, przynajmniej ludzie by zobaczyli ze twoja historia nie trzyma sie kupy.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 11-04-2005 o 13:46.
Dr. Omader jest offline  
stary 11-04-2005, 13:48   #3
Tibijski Miotator
Użytkownik forum

Domyślny Sory

Sory za kłopoty , okazało sie że niemiałem haka tylko mi sie zrypał przycisk na klawiaturze i zamiast wpisywać ż wpisywało ź i już po kłopocie. Nika odzyskałem , dr omander ja sam robiłem te postać tylko na to forum niewchodziłem i niepisałem nic.
stary 11-04-2005, 13:50   #4
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Boże widzisz i nie grzmisz...

Żal mi takich ludzi...

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 11-04-2005, 13:51   #5
Zomos
Użytkownik Forum

Zomos's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005
Lokacja: w Lublinie

Domyślny Lol

Lol i dopiero teraz zobaczyłeś że klawiatura zrąbana ?!?!?! CO ZA ŁEB !!!!!!! , jak mi hasło niepasowało to zawsze sprawdzałem klawiature i sie okazywało że z Polski zmieniło sie na Polski 214 . Popieram Dr. Omandera że jesteś n00bem i przykro mi że dopiero teraz to zauważyłem ale ty sam niemogłeś zrobic 80 lvla bo jesteś zbyt jakby to ująć.... znobowaciały.... może sam shakowałeś tego nika albo kupiłeś bo żebyś sam go zrobił to wątpie.

Ps : sry dr omander że pisze w tym temacie ale sie niemoglem powstrzymać jak zobaczyłem co ten n00b pisał.

# Edit temad do kasacji.
Level : 17
Skile : 51/38
Mlvl : 8
Best Solo : Dwarf Guard.

Ostatnio edytowany przez Zomos - 11-04-2005 o 13:52.
Zomos jest offline  
stary 11-04-2005, 13:55   #6
Tibijski Miotator
Użytkownik forum

Domyślny S*******aj

C*** Ci W Dupe Zomos MaŁy Gnoju Co JuŻ Podniecasz Sie Że Dr Omander CoŚ NapisaŁ ?? **** ***any Jestes Tyle Ci Powiem Smarkaczy *******ony !
stary 11-04-2005, 13:57   #7
Zomos
Użytkownik Forum

Zomos's Avatar

Domyślny Matoł.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijski Miotator
C*** Ci W Dupe Zomos MaŁy Gnoju Co JuŻ Podniecasz Sie Że Dr Omander CoŚ NapisaŁ ?? **** ***any Jestes Tyle Ci Powiem Smarkaczy *******ony !

Tym postem udowodniłeś że jesteś wykształconym i kulturalnym człowiekiem.
Zomos jest offline  
stary 11-04-2005, 13:57   #8
Mental II
Użytkownik Forum

Mental II's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Mental II ma numer GG 7207011
Domyślny

Cytuj:
Sory za kłopoty , okazało sie że niemiałem haka tylko mi sie zrypał przycisk na klawiaturze i zamiast wpisywać ż wpisywało ź i już po kłopocie. Nika odzyskałem , dr omander ja sam robiłem te postać tylko na to forum niewchodziłem i niepisałem nic.
Ja Myśle!Właściwie ja to wiem na tibia.pl ten link co jest do tibicam jest czystyNa 100%

Ostatnio edytowany przez Mental II - 11-04-2005 o 13:58.
Mental II jest offline  
stary 11-04-2005, 14:12   #9
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Cytuj:
HAHAHA!!!
OMG! Czlowieku przestan klamac, zeby klamac trzeba miec wiedze, ktorej tobie brak.

Co ty nam tu wcisaksz ze tobie w hasle wchodzilo Ź zamiast Ż jak:
po 1. W HASLE NIE MOZE BYC ZNAKOW TYPU: "ż, ź, ś, ć, ą..." itd.
po 2. Nie wiem jak moze sie stac na klawie ze zamiast Ż wchodzi Ź, jeszcze takiego wynalazku nie widzialem, teoretycznie to moze sie stac, ale bardzo malo prawdopodobne
po 3. Skoro ci tylko ten klawisz nie dzialal dobrze, to dlaczego recovery keya nie mogles uzyc? Tam tez nie ma prawa byc polskich znakow wiec powinienes moc normalnie go wpisac, a nie mogles z tego co pisales.

Pozatym na forum nie trzeba miec konta zeby miec duzy level. To sie widzi po ludziach czy moga miec taki poziom czy nie. Z twoja kultura i zachowaniem napewno uczciwie nie jestes w stanie takiego zdobyc, co potwierdza ten post:

Cytuj:
Gdyby nie zabezpieczenia forum, caly ten twoj post bylby napisany duzymi literami ;) a tak sa tylko pierwsze duze :P

hi
pwnd
yes
bye...

Wiec moze przyznasz sie wreszcie ze postac albo kupiles, albo nigdy nie bylo jej...

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 11-04-2005 o 14:16.
Dr. Omader jest offline  
stary 11-04-2005, 14:23   #10
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Domyślny

Sorry wszystkich za podwojny post ale chce sie o cos zapytac:
Zomos jesli nie wyjasnisz mi dlaczego twoje IP jest identyczne z IP Tibijskiego Miotatora to dostaniesz powazne ostrzezenie za zakladanie dwoch kont i postowanie na jednym jak idiota, a na drugim jako troche bardziej rozgarniety czlowiek. Nie wiem w jakim celu to robisz, moze chcesz sie innym userom spodobac czy cos, ale chyba nie myslales ze cos takie nie wyjdzie na jaw?

Czy mozesz mi to wylumaczyc? Skoro macie to samo IP w TYM SAMYM CZASIE to znacyz ze albo wlasnie piszecie z tej samej kafejki, albo jestescie z jednej sieci LAN. Wasze łącze jest z TPSA, wiec watpie zeby bylo w tej sieci az tylu userow ze sie nie znacie.

Czekam na wytlumacznia. Jesli ich nie dostane sam wymierze surowa kare za takie czyny. Jesli sie przyznasz to bedzie lagodniejsza.
Dr. Omader jest offline  
stary 11-04-2005, 16:50   #11
Jadzia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław

Jadzia ma numer GG 3178316
Domyślny

jezuuuuu... chłopie żomdzisz...... klawiatura ci sie skopala i zrobieles awanture ze tibia cam miala gej logga..... jak ci sie pokazuje ze jest niewlasciwe haslo to napisz np.na gg i to skopiuj i wklej a pozniej gadaj o tym ......

JESTES MISTRZEM......

aha postac 80lvl? i taki n00b kupiłeś na ALLEGRO czy na czymś tam widać to....
Jadzia jest offline  
stary 11-04-2005, 17:16   #12
Anaconde
Zbanowany

Anaconde's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005

Domyślny

Więc wszystko wyjaśnione. Autorze tematu ( ) , wychodzi, że kupiłeś lub nigdy nie miałeś tej postaci. Mam nawet dowody na to (jak koledzy powiedzieli masz w haśle polskie znaki ) , że kłamałeś. Temat do zamknięcia, mi się też klawiatura popsula i nie mowilem do modow halp plx! kijbord iss bet! !!11
Anaconde jest offline  
stary 11-04-2005, 17:16   #13
Thimburd
Użytkownik Forum

Thimburd's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka

Stan: Na emeryturze
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
Thimburd ma numer GG 8659724
Domyślny

Huhu, Zamos się wkopał. Przecież to oczywiste że Admini znają IP użytkowników. Ahh, widać po twojej postawie jacy ludzie są naprawdę. Nie potrafią zachowywać się normalnie tylko sobie robią (za przeproszeniem) jaja. Eh, niektórzy ludzie to mają w głowach troszkę powalone. Co wogóle reprezentujesz swoją postawą? To wszstko po to żeby na forum zrobić małe zamieszanie? Czy żeby sobie nabić 2 posty (nie wiem po czym to służy)? Ehh... A jeżeli masz tego 80 lv. to na jakim servie? Duelka może? Ah ludzie, ludzie, ludzie...

Mogę sie założyć że Zamos nie odpowie w tym temacie ;p

PS Nie kupujcie postaci na allegro (zostało to tu poruszone). Są to postaci głównie z hacków które po pewnym czasie odzyskane przez właściciela. Nawet jesli nie z hacków, właściciel może konto odzyskać. Bardzo żadko zdaża się, że są to autentyczne aukcje w których możecie coś na serio kupić...
stary 11-04-2005, 17:27   #14
Seru
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 02 2005

Seru ma numer GG 1264034 Seru ma login Tlenu seru14
Domyślny

A ja myślałem że Lepper to szczyt debilizmu HAHAHA
stary 11-04-2005, 18:27   #15
Zomos
Użytkownik Forum

Zomos's Avatar

Domyślny Heh

Chciałem was wszystkich przeprosić za to że robiłem sobie takie jaja na forum . Bardzo tego żałuje i spodziewam sie kary od strony moderatorów i ją przyjme jeżeli zajdzie taka koniecznośc przepraszam wszystkich was za moja głupote.

Ostatnio edytowany przez Zomos - 11-04-2005 o 18:35.
Zomos jest offline  
stary 11-04-2005, 19:54   #16
patrikoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: okolice Tych

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zomos
Chciałem was wszystkich przeprosić za to że robiłem sobie takie jaja na forum . Bardzo tego żałuje i spodziewam sie kary od strony moderatorów i ją przyjme jeżeli zajdzie taka koniecznośc przepraszam wszystkich was za moja głupote.
Blad jest rzecza ludzka, przyznanie sie do bledu rzecza boska. Jak dla mnie nie powinien dostac bana, bo zrozumial swoj blad
patrikoz jest offline  
stary 11-04-2005, 20:21   #17
Tasiorstrasz
Użytkownik Forum

Tasiorstrasz's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)

Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
Domyślny

Teraz skonczylem sie smiac , chociaz nie , ahahahahhahahahaha !
hi
noob?
yes?
bye

Brak slow na dalszy komentarz....
Tasiorstrasz jest offline  
stary 11-04-2005, 20:30   #18
Bucik
Użytkownik Forum

Bucik's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005

Domyślny

no modku żeś się namęczył... widać że gościo ma do was czyli tibia.pl o coś żal i chciał wam przeszkodzić w dalszych sukcesach...

PS: masz racje niemożna mieć w haśle ,,ś ć ź ż ę ą ó itp.'' ale chciałbym poinformować

ZA POMOCĄ CTRL+SHIFT WŁĄCZA SIĘ NIEMIECKA KLAWIATURA
i wtedy zamiast Z jest Y a zamiast Y jest Z
żeby nie było znowu czegoś takiego ale się uśmiałem z tego gościa... siedziało koło mnie 4 kolegów którzy zaczęli pękać ze śmiechu a jeden nawet zadławił się piciem.

ważne że chłopak się przyznał

gram na arcanii i niestać mnie na pacca...

Ostatnio edytowany przez Bucik - 11-04-2005 o 20:37.
Bucik jest offline  
stary 11-04-2005, 20:40   #19
Wit
Użytkownik Forum

Wit's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula

Wit ma numer GG 1458842 Wit ma login Tlenu viciaszek
Strzałka Skoro...

... juz wszystko zostało wyjaśnione, proponuje szanowny modku, aby zamknąc ten temat. Nie wnosi on nic ciekawego, a tylko ludzie będą szydzić z gościa który nie wiedział co czyni... Możecie dać mu bana, w końcu 2 konta mu chyba nie potrzebne

Pozdro
Eragd

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania