|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2005
|
![]() Właśnie odbył się pierwszy w historii Morgany mecz w bagballa, po kilkuminutowym starciu Senji Hung zawodowy gracz czołowej drużyny rookgardu na Morganie przegrał z Sir ganewai Beserker, mistrzem Morgany.
W czasie meczu można było obserwować interesujące tricki, między innymi wykorzystywanie przechodniów do blockingu przeciwnika oraz drybling z użyciem studni. W pewnym momencie decydujący strzał Senjiego wylądował na dachu zamiast w bramce (drzwiach) i trzeba było szukać nowego baga. Od czasu do czasu do gry włączali się inni zawodnicy ale szybko rezygnowali z rywalizacji z mistrzami w bagdryblingu. Niestety brak relacji wizualnej z meczu, gdyż z jedynej kamery nie zdjęto przesłony, winny tego wielkiego zaniedbania został oficjalnie wypchnięty do kąta i zablokowany na 10 minut. Koniec sprawozdania, relacja autorstwa Senji Hung po zakończeniu meczu. Teraz można robić zdjęcia, zadawać pytania i prosić o autografy... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() nie wiem jak to skomentowac co to ma być??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() aj tam zasmieca na rooku jak sie nudzi to trza troche pomyslec by zabawe znalesc ja w lejca latalem z backpackiem flaszek napelnopnych woda i lalem ludzi
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2005
|
![]() Śmingus Tibius
![]() i sorka że tu ale nie znalazłem "off topics" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |