|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Mam ogromny problem: nie moge ściągnąć niektórych filmów. Gdy kliknę link, to pojawia się to okno, ale z jakimiś znaczkami zapytania... To wygląda tak:
Pobieranie informacji o pliku: 1z??? ???? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() A mi się często pojawia "Wrong Tibia client", a czasem coś innego. Raz się te błędy pojawiają, a raz nie.
![]() |
#3 |
Zbanowany
![]() |
![]() Po co się udzielasz, skoro nie masz o tym pojęcia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mówię, że ja też mam komunikaty o błędach, tylko inne.
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() A co mnie to obchodzi, że ty masz coś innego? Załóż sobie sam temat i w nim napisz swoje problemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
<EDIT> @ Kesaro~: skasowalem twojego posta bo powtarzales to co ja powiedzialem, jeszcze raz cie na tym zlapie ze po innych powtarzasz bedzie upomnienie. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() jebańce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() J ! E ! B ! A ! Ń ! C ! E :evil:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Cytuj:
Dzięki Ci Karolu Drugi - dawno sie tak nie uśmiałem czytając posty na tym forum ![]() ![]() Konkrety. @Karol II: może nie zmieniasz rozszerzenia "to_może_być_wirus" na odpowiednie? Wydaje mi sie że to może być jedyny problem. A jeśli to co innego to sie poddaję. @Litawor: mam klienta Tibii 7.26 (jak każdy zresztą..) i TibiCam 0.8.0, przeznaczonego do tej wersji klienta. Ty pewnie masz to samo. Komunikat o którym piszesz czasem pojawia się w momencie, kiedy skończyłeś oglądać jeden filmik i chcesz obejrzeć drugi, a przypadkiem klikniesz na "Activate". Chociaż zdarza sie, że nawet "play" kończy sie errorem. (Pomijam, że pojawia sie taż jeśli dasz "Activate" nie włączając klienta Tibii, bo to oczywiste, i wtedy wiadomo co zrobić ![]() 1. Zamykam wszystko (Tibie i TibiCam). Nie wiem czy trzeba... 2. Otwieram wszystko (jw). 3. Wciskam "play", "stop", i dopiero teraz "activate". I oglądam kolejne filmiki. Pewnie można prościej, ale skoro to działa... Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Tutaj
Stan: Niegrający
Imię: Marros
Profesja: Knight
|
![]() A gdy ja ściągam filmy z linków z tibia.pl, to one ściągają się do jakiegoś folderu tymczasowego, a gdy się ściągną to odpalają się z Real Player i jak go wyłączam to już ich nie mogę znaleźć
![]() Co robić??
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Lokacja: Siemianowice
|
![]() ja nie wiem jak je odpalic =/ ?? pomocy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Crazefang
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Jokers and Smokers
Świat: Inferna
Poziom: 97
Poziom mag.: 59
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jako że Tibia ma na końcu "-ia" takze w dopełniaczu lp bedzie miało konćowkę "-ii". Taka mała offtopicowa lekcja gramatyki ;]
![]() |
![]() |