![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Mam pewien problem z ta gra. Otoz po instalacji niby wszystko dobrze, tworze nowa druzyne, niby nadal wszystko dobrze, klikam dlaej aby zaczac gra, niby wszystko dobrze( smile.gif ) gra sie laduje do konca, niby (wszystko dobrze
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz pirata czy oryginalną wersję ?Jeśli pirata to się nie dziw,że Ci nie chodzi
![]() Jeśli oryginalną,to może spróbuj ściągnąć najnowsze sterowniki,zainstaluj najnowszedo Direct'a... P.S: Następnym razem spytaj się na Forum o Icewindz'ie...
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Wiem, że był jakiś wirus, który wprowadzał błędy w grach etc. Może go masz? Bodajże nazywał się jeef. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Lębork
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ortografia
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 55
|
![]() Mialem tak w BG 2 w ice niebylo problemu ale o ile wiem wtedy to byla wina rozdielczosci i kolorow
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No coz... Przyznaje sie bez bicia: to pirat. Jednak u kolegi od ktorego go pozyczylem dziala, u sasiada dziala(ma komp ok 500Mhz,32mb ram etc etc, w kazdym razie:kalkulator
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No kurcze...zainstalowalem przed chwilka BG II :TB i to samo co z ID II... Formata mi sie nie bardzo chce robic bo mam kilka rzeczy ktore na druga partycje nie wejda:/ Zaraz zeskanuje kompa, jak sie skonczy skanowanie to zedytuje.
EDIT: Bylo za duzo wirosow. Nie wiem czy to ich przyczyna, po prostu sformatowalem. Pozniej zainstaluje i znow zedytuje ![]() EDIT2: Sformatowalem, BG2 dziala ale dopiero po zmianie rozdzielczosci na 1024 na 768. ID2 nie probowalem bo plytki sa gdzies na wakacjach ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Pikol - 24-09-2005 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() Ja tez mialem ID2 pirata, mialem smieszny blad w grze. Zawsze jak pojawiala sie mapa swiata, to po ~1 sekundzie sie wieszal komputer. Musialm se na monitorze zaznaczac olowkiem gdzie musze kliknac i musialem zawsze trafic za 1 razem w dobre miejsce mapy i w odpowiednim czasie. Troche sie z tym meczylem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() To nie jest wina na poziomie pirat/oryginal. Po prostu Baldury i Icewindy smigaja na silniku graficznym, ktory juz jest dosc stary. Sam mialem taki sam problem z ID II (oryginal mam
![]() Edit : tresc ostatniego maila : Cytuj:
![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 24-09-2005 o 16:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() no ja sam niewjem co jest przyczynom mi dzialal ;/
uwazam ze to swietna gra 2 owjele leprza od 1 choc wspulczuje niepograsz se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
![]() a swoja drogą jest ktoś chętny do zagrania przez neta w ID lub ID2
pisać pod mój nr gg jak coś |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nekromanta
Link mi nie dziala, moze to dlatego ze podales go w formie url przez co forum go skrocilo, wiec mialbym prosbe: moglbys podac go jescze raz w formie zwyklego tekstu?
![]() Ostatnio edytowany przez Pikol - 01-10-2005 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
http://www.nvidia.com/content/licens...ional_whql***** Czysty tekst : http://www.nvidia.com/content/license/location.asp?url=http://download.nvidia.com/Windows/45.23/45.23_win2kxp_international_whql***** Z obu linkow mi dziala ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 02-10-2005 o 00:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie dzieki, link juz dziala. Wtedy wyskakiwalo ze nie ma takiej strony ale teraz sie sciaga. Efekty tych sterownikow opisza po ich instalacji i zedytuje posta. Aha, jak napisalem wyzej mam karte GeForce2 mx 400 wiec to karta nvidii
EDIT: NO, zainstalowalem te drivery i dziala w rozdzielczosci 640 na 480, wiec mysle ze ID2 tez bedzie dzialac, jednak jie moge sprawdzic bo: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Pikol - 02-10-2005 o 12:02. |
|
![]() |
![]() |