|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() W Firefox:
Narzędzia>Opcje>Prywatność>Ciasteczka. EDIT: Przerzuć się na FF. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() @up
Ja osobiście proponuję Operę ![]() Internet Explorer służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Narzędzia=> opcje internetowe=> zakładka ogólne i tam masz o ciasteczkach.
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Internet szic majster to najgorsze co moze byc przezuc sie na ff , internet explo.... ma tyle dziur co ser.... , fire fox blokuje poup-upy , i inne zeczy ogolnie bardzo fajnie a najwieszka zaleta jest szybkosc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Cieszyn
![]() |
![]() Pyty Internet Exsplorer to najgorsze co widzialem i używałem.
Pużniej używalem FireFoxks-a ale przy tym zainstalowałem dośc dobrego firewolla i nie chciala mi poczta wchodzić, myślałem, że to wina przegladarki........ bo nic mi sie nie chciało loogowac i dopiero jak zainstalowałem Opere się skapłem ze to moze byc wina firewolla ![]() |
![]() |
![]() |