|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Uwaga na allegro ludzie sprzedajacy postacie umieszczaja linki z keyloggerami przykladem tego jest tak aukcja:
<cut> Koles napisal :Galerie postaci można zobaczyć pod adresem: i podal link na ktorym po otwarciu go sciaga sie na kompa keylogger jest to niebezpieczne nei tylko dla tibi ale rowniez dla kont bankowych prosze uwazac gdzie sie wchodzi ja niby usunelem tego keyloggera ale maile dalej same sie wysylaja ........ PS nie wiedziale mgdzie ten temat umiescic. Edit: zglosilem juz to do allegro ale mozecei tez glosic im wiecej listow dostana tym szybciej zareaguja. ------ Edit by Gremlin Nastepny ktory nie raczy przeczytac regulaminu (9 punktow upomnienia za podawnie linka do keyloggera). Ostatnio edytowany przez Gremlin - 02-06-2005 o 19:03. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byl juz z tym samym linkiem
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() No to teraz wiemy że allegro zawiera także keyloggery i niepowinniśmy tam teraz wchodzić pod kilkowama pretextami i kupywać itemy oraz postacie ( kupowanie postaci za rl kase jest nielegalne , można złapać keyloggera , osoba od której chcesz coś kupić może cie oszukać/okraść )
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Cytuj:
skad mialo mi przyjsc do glowy ze ktos juz jest na tyle bezczelny ;p nie zwracalem uwagi na link na dole zreszta mozna to usunac powinni mu konto zablokowac i tyle :| P.S. troceh zmeczony jestem za malo spalem i nie zwrocilem uwagi ;p |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cholera, wczoraj przeglądałem allegro i wszedłem na ten link... Ale z czego wiem Mozilla nie ściąga automatycznie. Zaraz sprawdze kompa Ad-Awerem jakimś.
Edit: Cholera, jak narazie 40 keyloggerów, chyba już po koncie<placze> Ostatnio edytowany przez Hieyan - 02-06-2005 o 17:16. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() photobucket.com/albums/v646/..../ - taka nazwe widzimy...
ale wchodzimy na co innego. Cwany facet ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Pokaż mi strone na której forum/komentarzach itp. nie ma/było linków do kayloggerów
![]() AAaaaaa znalazłem kaylongera na www.how.to.get.hacked.ru plax!