|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
Lokacja: w Lublinie
|
![]() Witam będe tu zamieszczał ss'y z moich różnych huntów, więc zacznijmy:
12.04.2005 ![]() ![]() ![]() A tu małe podsumowanko loota : ![]() Przepraszam że tak mało wkleiłem z walki ale mi wcześniej jakoś niechciał działać Uo screenshoot. Jak będe robił next hunty to będą edity szły. @ Edit : dziesiejsze awansy ![]() ![]() ![]() @ Edit2 : mały wybryk z hmm xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zostałem przywitany przez soldierki , ja również je powitałem bo niewypada odmówić -.- ![]() ![]() ![]() ![]() A tu pozdro od zomosa -.- ![]() Niewiem czym je teraz bić , spearem sie troche boje -.- ![]()
Świat : Hiberna Nick : Zomos Profesja : Paladin Level : 17 Skile : 51/38 Mlvl : 8 Best Solo : Dwarf Guard. Ostatnio edytowany przez Zomos - 12-04-2005 o 17:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Mi sie podoba, eXtra. Tyloko nie zabardzo wierz/że w taki loot
![]() Pytanie: Jak tam weszłeś i czy coś jest potrzebne aby sie tam dostać gdzie je huntowałeś (dwarfy guardy)? PS: Nie wiedziałem jakie ż/rz.
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten loot niebył z 1 dnia to prawda , ale zawsze loocik , to jest koło skarbcu kazoo ( tam gdzie są DSL ) trza mieć klucz idziesz w gore od drzwi za którymi są guardy i masz takie drzwiczki wchodzisz w nie i skrecasz w lewo taką malutką ledwo widoczną drogą otwierasz skrzynke wracasz tam i jest mały pokoik obok tej małej drogi i uzywasz klucza wchodzisz tam otwierasz skrzynke i masz klucz do dwarfów guardów i 27 ciastek.
Ps : niesugerujcie że to quest spoling bo te klucze są tylko do guardów a nie do jakiegoś MPA albo czegoś.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Fajne tylko mało - Gratz loot'a
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Może być fajny loot.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Ciekawe ss'y chodz malo - zrob wiecej a beda napewno swietne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK
![]() |
![]() Spoko zdjęcia , ale mam jedno pytanko -.- dlaczego tam gdzie były soldy niebyło guardów ?? ja jak tam wchodziłem to zawsze były 2 soldy + 3 guardy.
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
16:59 You lose 87 hitpoints to due attack by a dwarf guard. -.- wcześniej niebyło bo ktoś pewnie wybił ;p
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy mam szanse zrobić show guard by spear ? xD plz odpowiedźcie bo mógłbym sprobowac ale on mocno klepie troche -.-
@ Edit : czemu tak mało osób komentuje mose ss'y ?? :/
Świat : Hiberna Nick : Zomos Profesja : Paladin Level : 17 Skile : 51/38 Mlvl : 8 Best Solo : Dwarf Guard. Ostatnio edytowany przez Zomos - 12-04-2005 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Czy palkiem na 9 lvlu
![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Bardo fajne ss jak na ten lvl nice loot
![]() FORTERA ROX |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciesze się że wam sie podobają ss'y , ale narazie niebęde mógł wklejać bo mam szlabanik za pewne wykroczenia <wkurzony>.