|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() 1.Historjka pt. "BR-y są najlepsze " ( to na rozgrzewke )
Siedzę sobie w dp i ogłaszam "yell" ze sprzedaje różne Przedmioty w tym Noble Armor. Zgłasza się jakiś ziomuś i mówi "buy buy noble armor", klikam trade na Noble po czym na niego a on nic, znowu to robię ale tym razem mówię mu "trade TRADE ! TRADE!" i cos w tym stylu. On nagle zaczyna uciekając. Gonie go i dre się "i sell trade" "i sell noble armor TRADE" i gonie go dalej przeszliśmy tak około 15 kratek a on cały spanikowany wypala " plz don't kill " plz dont kill " "sry plz don't kill" i cos tam po espanol-kowemu nawija no myslałem, że padnę ( byłem wtedy palem 22 lv ![]() 2. A teraz główny punkt programu pt. "Bolek czyli jak wywołałem wszystkich nOObow na serverze" ![]() Zaczynamy: Expie sobie na goust landzie chodzę od jaskini do jaskini i wybijam respy gdy w jednej z nich spotykam 2 gości blokujacych 22 lv najta ..(nazwijmy go Bolek) którego lal ghul, wiec pomagam im bloczyc. Bolek szybko pada a ja mając szybkie raczki gole lota. Po dedzie gosc nawija do mnie po polsku. Słysząc rodowity język zaczynam ściemniać : "stary szkoda ze się nie odezwałeś jak bym wiedział ze jesteś Polakiem to bym ci pomógł ", na co on odpowiada "Ok to pomóż mi ubić tych 2 pozostałych". Co by nie w końcu to BR-y tych bić można prawie bez konsekwencji ![]() ![]() {(pamiętajcie ja im pomogłem ubić Bolka ale teraz pomagam Bolkowi ich ubić)}. Daje sam party Bolkowi i udajemy, ja i on ze się lejemy. Ja udaje ze przegrywam i dre się do tych 2 BR-ów "help help" oni sie nabierają dołączają do party i 2 Br-owskie dedy przyozdabiają glebę ). Na następny dzień Bolek ma mnie za największego kumpla. Zabiera mnie pod gh kolegi (nazwijmy go Lolek) jest nim 27 lv paladyn truskawa, ja mam 24 lv również paladyn. Także robimy duelka, jak by inaczej dwa pale ![]() i, ze tan mój Bolek kumpel tez jest lewy i tak dalej innymi słowy zaczyna się wozić. Stoję sobie słucham cierpliwie i patrzę jak ten pall następnego duela robi z innym kumplem (tego natomiast nazwijmy Olek) wygrywa go i Lolkowi zostaje deep red po czym znowu Loluś zaczyna się wozić: "jak mnie ktoś teraz hitnie to ma ded". Wiec co by się nie odezwać, "eee nie bądź taki pewien" na co Lolek: "spróbuj szczęścia". Bum sprzedaje mu bolta i fire field naraz Kolo pada ![]() Stoję sobie nad zwłokami gdy tu nagle wpada cala trójka uzbroili się rzeczami z gh ( ja z min wcześniej ściemniłem na privie Bolkowi ze mi 3 uh zostało, wiec sobie zaplanowali ze mnie szybko i łatwo ubija) i gonią mnie pal mnie szybko dościga i leje, a tu masz ci los parę uh zostało, on parę bp nabrał i ma kumpli no to nie zostało mi nic innego jak wiać w stronę dp ( nie mogę jeszcze prze około 10 min wejść do środka ) no i biegnę oni mnie leja 1 uh puściłem dwa zostały. Niedobrze kawał drogi przede mną och zaśmierdziało śmiercią w pobliżu, lecz co to time ring ze zwlok Bolka w Bpaku, zakładam odskakuje na bezpieczna odległość ( co za ironia time ring Bolka ratuje mi życie ;D). Będąc już pod dp ściemniam im na privie "stójcie nie mam uh proszę" oni się podjarani ta informacją i biegną za mną do dp dopadają na co ja krzyczę "HELP PK" szybko zbijają mi życie do reda po czym słyszę jak mi puszczają teksty "i co teraz nOObie pożegnaj się lewusie" ja sie uham, co lepsze inni mnie potem także uh-ają żeby pomoc biedakowi przed atakiem pk ![]() ![]() Policzmy: *Bolek-( ubity dzięki ghulowi 1 skalp, dzięki Mordusiowi 1 skalp i sam raz go ubijam 1 skalp razem 3 skalpy), *Lolek ( ubity dzięki Mordusiowi 1 skalp no i raz ubity przeze mnie 1 skalp razem 2 skalpy ) * Olek ( raz przeze mnie 1 skalp i raz przez Mordusia 1 skalp razem 2 skalpy ) * 2 BR-y 20 lv i 16 lv: (ubite razem z Bolkiem 2 skalpy) Razem 9 skalpów zdjętych z głów nOObkow w przeciągu 1 godz. (nie licząc przerwy miedzy log inami) i to bez unjustifieda ![]() ps. ja mam teraz już dośc wysoki lv . Bolek zaczął od nowa i ma 13 lv, tamtą postać mu zrookowali gdyż należała do jego brata i miała na sobie hunta. Lolek i Olek przenieśli się na inny świat. Los dwóch BR-ów pozostaje nieznany ![]() Bolek nie odrobił lekcji i dalej się kumplowaliśmy bo mu nawciskałem,: "Bolek ciebie nie chciałem zabić tylko ci pomoc bo Lolek tez cię wyżywał i myślałem, że się nie lubicie więc gdybyś mnie nie zaatakował to był by git" na co Bolek: "to był mój kolega musiałem tak się zachować" no i dalej ma mnie za wielkiego kumpla ![]() ![]() Teraz mu pomagam jestem jego protektorem w miarę moich możliwości, wysyłam mu skromne itemki oraz gaduszymy od czasu do czasu ![]() Happy end jak w amerykańskim filmie Bolek, Lolek, Olek to oczywiście zmyślone nicki ale cala reszta to szczera prawda ( mam nadzieje ze komuś moja historia z życia wzięta się spodoba i cale to pisanie nie pójdzie na marne ![]()
Belchatow / Titania Ostatnio edytowany przez Mysta Krecik - 16-04-2005 o 14:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Del'Kwiateczek
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 30
Skille: 76/59
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Heh chociarz nie mam swojej historyjki, to skomentuje twoją ;d, nice nice ;] Tylko szkoda ze napoczatku go blokneles (bolka) zamiast mu pomuc ;/
Im first :>
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() Wiem, że źle i po nOObowsku zrobiłem blokujac biedaka, ale w początkach tibi często
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() Ja mialem nawet smieszna przygode. Gram na calmerze a to jest server NON-PVP. Wypada do mnie gostek na 8 i proboje mnie atakowac (ja mam lv 10)
po 10 min gostek wrzeszczy: ''why u dont die !!!!'' odpowiadam mu ''lol'' i on na to '' u are not good friend '' i go wysmialem. A co innego moglem zrobic ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Cieszyn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Siedze sobie w kopalniach i expie na soldkach, super szlo, bylem sam i wogole. W koncu przyszedl jakis knajcik na 10 lv ktory zaczal za mna lazic i wogole sie szwendal dookola. Ostrzeglem wiec go zeby nie szedl na poludnie, bo tam jest guard luzem i moze go zlurowac. Na co on uradowany poszedl w tamten korytarz i po chwili guard zaczal sie juz dobierac do mnie [n00bek zginal
![]() ![]() ![]()