|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() gralem juz sorcem (28 lvl przestalem bo dedlem kilka razy i spadal mi lvl i m lvl)
![]() ![]() ![]() -c armor -crusader helmet -p legs -vamp shield - spear (eq z innej postaci ![]() dopiero 9 lvl i 33 distanc. gram na pacerze. w roznych poradnikach pisze ze skilowac na summonowanym monku ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() tez mam ten problem , lecz na wyzszym lvl. Narazie loozem mozesz na trollach skillowac, ew. roty na poczatku jest latwo... ja mam problemy teraz bo cyc pada w dosc szybko. mozesz probowac z sorcem na geo. (Sorc stawia monka, tak zeby geo go bil [monka]) a Ty bijesz geo do woli, mozna zlurowac jakies 2 posion spidery zeby Ci shield szedl...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() geo??? co to? do ktorego dysta na cycach da sie trenic?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Now or never
|
![]() Geo= Dwarf gemonacer, sry ze nie wyjasnilem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
|
![]() takie miejscie z geo to np.
![]() na samej górze ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ktory potwor ma dobrego defa i mozna na nim skilowac do ok 70 distanc?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Powiem uporczywie: Dwarf Geomancer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Geo to juz naprawde wysokie skille
tak to mniej więcej lecimy tak [MOJA technika coś] 10-30 trolle 30-55-kopalni [krasnale zwykłe i roty] 55+ to albo nadal kopalnie [z dodatkiem soldów ale nie więcej niż 2 naraz] albo cyce i tak skillujemy do 70/65 czy do ilu tam chcemy |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() a eq zostawic?? bo blurobe wole nie kupowac bo ma mniejszy pancerz?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() eq dla pala nie robi aż takiej wielkiej różnicy możesz spokojnie w p secie i szaliku chodzić+jakis dark/steel helm bo i tak jak walczysz na dystans to nie dostajesz praktycznie ale jedyne co jest niezbędne to bohy reszta dowolnie więc nie ma za duzej różnicy między b robe a c armem tylko 2 arma a jak umiesz uciekać to i tak arm Ci się nie przyda innymi słowy eq zostaw [sellni vampirke i qp bohy]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Now or never
|
![]() chlopie masz jeszcze niski lvl i skill dista, nie pownienes narazie sie tym martwic
![]() ![]() ![]()
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 24-09-2006 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() no ale jak ze spearow bede bic? bohy po ile na pacerze 30k?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() hmm ok thx za te rady napisze jaklvl i distanc podrosnie
![]() Ostatnio edytowany przez WIEWIOR - 24-09-2006 o 19:54. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a cop do bohów to na 100% uda Ci się na nie uzbierać skillując [małe nakłady finansowe i dużo kasy z rotów etc] a jak nie to zawsze można tego vampa sellnąć no nie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() ok to pomysle nad sellnienciem vampa. jak narazie bede skillowal do 70 dista. zobaczy sie ile mam kasyi potem pomysle o boh. gra ktos na pacerze z tych co pisza na tym temacie?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do blue roba...mozesz kupic
Bedziesz mial wiecej capa na spiry, co prawda nie duzo ale zawsze kilka minut trenienia wiecej. Chyba ze jestes na tyle odwazny zeby nosic w bagu na swiecie non-pvp..mozesz tez poprosic jakiegos hlvl knighta zeby ci spiry przyniosl. /Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Now or never
|
![]() OK Sry rozkojarzony dzis jestem podales dista i lvl
![]() ![]() ![]() GL*- Ghostland, na zachod od carlin jakby ktos nie widedzial ;p
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 24-09-2006 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Tydzien chodzilem na gl* i na 25lvl mialem juz bohy ^^ (tzn troche to bylo bardziej skomplikowane niz "chodzilem na GL" jesli was to obchodzi to napisze jak )
z checia sie dowiem jak na gl zarobiles na bohy ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Now or never
|
![]() OK. Wiec od 13 lvl ze skillem conajmniej 40 idziemy na GL (STRZALY TYLKO I WYLACZNIE ROBIMY! NIE KUPUJEMY! ) chyba ze od graczy, mozna sie w troche zaopatrzyc oczywiscie 1arrow=1gp. Nie uzywamy mana fluidow, ihow lub uhow. (chyba ze mamy qmpla ktory zrobi nam za free
![]() ![]() OK. jestem pewien w 100% ze ktos napisze ze jest to glupi sposob, znajdzie jakies bledy itp. lecz ja bedac wtedy 14 lvl postacia do GL mialem najblizej (Mieszkam w Carlin) i sam nie wiedzalem ze tak szybko nazbieram na boh. Dzis polecam go osobom ktore dlugie godziny spadzaja na tibii ;] Mialem cel "CHCE MIEC BOH" ktory spelnilem. Jakis czas temu postawilem sobie cel "nie skoncze z tibia , poki nie zabije solo Gs'a" Zabilem i wybralem nastepny cel "Chce zabic Warlocka [z teamem of course na MOTLS" takie myslenie podniesie was na duchu, tak wiec milego zarabiania ![]() |
![]() |
![]() |