|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
|
![]() Tutaj macie filmik który nakręciłem dla kolegi który prosił mnie abym pokazał mu jak się expi na smokach na Edron. Nie zakładałem że dam go na forum a więc teksty nie są dopasowane... jakbym od początku zakładał że dam go tu to troszke inaczej by to wyglądało.. film trwa 3,5h.
http://members.lycos.co.uk/vezuzuaurea/dlapawla.rec Może komuś pomoże.. komuś kto nie był jeszcze na smokach a ma zamiar tam iść czy coś takiego. Ostatnio edytowany przez bec_88 - 17-04-2005 o 12:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Syrion Thunderbolt
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 160
Skille: 102/86
Poziom mag.: 23
|
![]() Ciekawy filmik.
Widać od razu, że serwer non-PvP. na 30 lev taki byle jaki sprzęcik. Na początku zaskoczyło mnie to, że bez stuffu stałeś. Ale potem zrozumiałem że non-PvP i wszystko stało się jasne ;D Ogólnie filmik ok Polecam Pozdro
Just Syrion ![]() Ostatnio edytowany przez syrion - 17-04-2005 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh gratz first dragg i d hammer xD To miejsce to edron?:> A na dole są Dl'e?
![]()
"Królestwo Polskie odtąd zniesione będzie na zawsze i należy zlikwidować wszystko , co by przypominało jego istnienie." ![]() Ostatnio edytowany przez Haxxel - 17-04-2005 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak to Edron Niżej są 2 smoki, dalej jest resp 8-9 dragów i tam sa rózne dziury.. np w jednej jest dl nizej 3 dle i quest nie powiem na co ;> lub np. w innej 5 dragow, 3 dragi, 2 dragi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Całkiem spoko filmik. Powinien go obejrzeć każdy sorc/drut, który wybiera sie na smoki na edron
![]() ![]()