|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Chciałbym tu przedstawić swój problem, otóż chciałbym mieć opcje publicampa, lecz jest coś nie tak. Wszystko robie zgodnie z punktami. Lecz gdy trzeba wejść w Options--->Preferences--->PublicAMP, nie moge wejść bo poprostu nie mam takiej opcji. Ma ktoś może jakiś pomysł, co mogę z tym zrobić?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam ten sam problem. Mam Foobara, zainstalowalem wtyczke, ale na stronie pisze, ze mam nie zainstalowany plug-in, albo zle skonfigurowany. A w plug-in'ach Foobara nie ma publicAMP..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zainstalujcie jeszcze raz, i koniecznie w pliku gdzi jest winamp. Ja musiałem 2razy instalowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() a takie małe pytanko co do publicAMP, jak zmienić tekst żeby pisało "Właśnie słucham: xxxxxxxxxxxx" a nie tylko wykonawca i utwór
![]() Ostatnio edytowany przez Wufei - 18-04-2005 o 16:17. |
![]() |
![]() |