|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() Chcialem sobie katanke kupic na rooku.
KRzycze tam buy katana msg me . Wkoncu jakis koles sie odzywa mowie mu 200 gp a on "LOL 1000 gp !" Wysmialem go i se poszlem. ZAczal mnie wyzywac ze C*** jestem i tak dalej. Przestal sie odzywac. Po 30 minutach mowi mi na msg - ok i sell 200 gp . Widze ze noob noe wiec mysle ze sie odegram. DAlem mu pusty worek na trade. ok. dal acept za chwile zaczyna mnie wyzywac bo sie skapnnal ze worek pusty. Poiwedzialem mu lol i se poszlem. Pozniej gadal ze mnie GM zbanuje... ![]() CZY JESTEM THIEFEM ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Moim skromnym zdaniem TAK! Nawet jesli cie wqrzal to nie powinienes go okradac w ten sposob. Sprytny jestes
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Ehhh. Przez takich jak ty mówią, że Polak to złodziej i tracimy przez to wiele na arenie międzynarodowej.
A ty się jeszcze głupio pytasz: Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Nie jestem również pewien czy to prawda, ponieważ zawsze na Trade widać co jest w worku, plecaku itp. Więc nie wiem czy ten sprzedawca katany mógł na to nie zwrócić uwagi. Pozatym Mielon może mieć problemy na mainlandzie jak ten ktoś ma więcej postaci.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Thiefem jesteś, ale złodziejstwo nie łamie oficjalnych zasad tibii, więc na 200% bana nie dostaniesz.
![]() |
#6 |
eX Moderator
|
![]() Ban czy nie ban, ale zrookowal bym cie chetnie
![]() Mam nadzieje, że ten koleś co mu ukradłeś katane dopadnie cię kiedyś.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Złodziejem nie jesteś tylko oszustem. Nieładnie. Mimo iż za kradzieże i oszustwa bana nie można dostać, to za insulting tak. Zrób screena i przedstaw counsellorowi jeśli ktoś będzie Cię insultował. Chociaż nsulting tak często się zdarza i nikt sobie nic z tego nie robi, więc nie sądzę, aby kogoś z tego powodu spotkała kara od GM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Nikt go nie zbanuje bo jakie sa dowody ze mu ukradl?
Zrboil ssa w tym czasie?Albo cos??? Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2004
|
![]() Taa był polakiem . JA mysle ze dobrze zrobilem .
- stracilem czas -spamowal mi ciagle - po jakims czasie do mnie podchodzi i mowi ze kupi ... Najpierw dalem pusty worek przez przypadek Spytal co jest w srodku ... a mnie tak jakos wzielo ![]() Nie moglem sie oprzec zeby sie odegrac ![]() Moja postac to rook stayer |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Co to te intultowal ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Ja mam jedno pytanko.
Co o znaczy to insultowanie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
v, 1 obraza 2 obrażenie 3 zniewaga 4 ubliżenie 5 obelga 6 uchybienie 7 obrazić 8 znieważać 9 uwłaczać 10 naurągać Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() A poza tym nikt nikomu nie udowodni kradzieży.
To co, że zrobił screena. To o niczym nie świadczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Jezeli tak popieracie to złodziejstwo to najpierw pomyślcie sobie jak byście się czuli gdyby taki n00b zapierdzielił wam np. bp of uh, albo waszą armorke na którą zbieraliście przez pół gry. Jeżeli ten koleś sam zdobył tą katane to na rooku był to dlaniego napewno swojego rodzaju sukces (sie chlopak ucieszył że znalazł katane, pomuślał sobie "fajnie kupe kasy zarobie, będę miał na maina", a tu pojawia się koleś (na dodatek polak) i hamsko mu zapitala katane i sie jeszcze głupio pyta czy jest złodziejem.
Jeszcze na dodatek koleś zrozumiał swój błąd i wystawil nową cenę (uczciwą nawet) a ten mu ciach..... ***********ODDAJ MU KATANE ALBO KASE PUKI JESZCE MOZESZ********* |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Ja bym na twoim miejscu oddal mu ta kase Z NAWIAZKA... Stary nawet jak bedziesz mial rookstayera to ten gosc bedzie cie wszedzie blokowal i wogole, zycia nie bedziesz mial...Mozliwe ze ten gostek nawet specjalnie zostanie rookstayerem zebys w koncu padl!!!
Oddaj mu wszystko przepros wyliz mu buty i niewiemcozrob... Kradziez zawsze jest kradzieza-nawet jak cos ukradniesz gosciowi ktory cie prawie zrookowal to JESTES THIEFEM i nie ma okolicznosci lagodzacych...Wg mnie...
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Powiedz mi jeszcze ,ze graswz na Hiberni to jush sie powiesze ,bo na Hiberni to takie złodzieje są ze H**,mówie WAM.Człowiek nie może spearsami atakować bo mu ktoś je ZA***** i jak tu grać??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |