|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Nie ma takiego tematu, a może się przydać. Czyli jakieś przekleństwa, które nie są chowane pod cenzure na forum.
sukinsyn dziwka @lol edit wtf?! Jak robiłem temat bylem w przekonaniu ze dodam ku.rewsko itd. bo widzialem te slowo w innym temacie bez cenzury. Caly happy tworze temat a tu sie okazuje, ze wyraz jednak jest pod cenzura... wtf?! Ostatnio edytowany przez Kamos - 19-04-2005 o 15:00. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Grudziądz
|
![]() *******ona ****a s****ysyn ***ana mac ssij draga suka dziwka ****a pipa ***** c*** *** suty
Sry pod wplywem emocji puscilem wiazanke;PPP PS. Ja tez nie Ostatnio edytowany przez Sher Khan - 19-04-2005 o 14:59. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() ****a... nom wcześniej niewiedziałem że wogóle forum samo cenzuruje
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Od kiedy dziwka jest przekleństwem? o_0
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() W ogóle cenzurę i tak ludzie obchodzą przy użyciu rozmaitych sposobów więc co to za różnica czy jakiś wyraz jest pod cenzurką czy nie. ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Abstrac***ąc, cenzura na forum jest do dupy, nie zakoc*** się w niej
![]() Mam nadzieje, że rozumiecie aluzje ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() @up
to co napisales Dr. Unknow nie powinno byc cenzurowane wiec widac ze canzura troszke szwankuje =P
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cenzura nie ma większego sensu, kto się ze mną zgodzi?...
@Down Ale porządna nie znaczy, "ocenzurujmy wszystkie mozliwe wyrazy, nawet te, które raczej obelgami nie są". Ostatnio edytowany przez Thero - 22-04-2005 o 15:58. |
![]() |
![]() |
#11 |
Redaktor
|
![]() Ja się zgodzę ;] no ale jeśli już jest to niech będzie porządna ;p
|
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cenzura jest, byla i bedzie.
I nie zostanie zniesiona chocby mi tu 20 tysiecy userow zlozylo podpisy ze nie chca cenzury, wiec darujcie sobie. I tak w sumie malo slow jest cenzurowanych, jak Scor przedstawil wczesna wizje co ma byc cenzurowane to malo z krzesla nie spadlem ze smiechu ![]() Dodalem "syna" do cenzury ![]() A co do kure$#@$ to kilka dni temu je wrzucilem jak zobaczylem ze ktos tego uzyl i nie ocenzurowalo. @Dr.Unknown: Nie ma cenzury doskonalej ![]() @BK: ludzi naduzywajacych i tak karzemy, a nawet tych co probuja jakimis kropkami czy przecinkami omijac cenzure. Wolnosc slowna nie oznacza tego ze mozna klnac na lewo i prawo, ale nie bede znowu zaczynal tematu kultury osobistej bo to nie ma sensu... |
![]() |