|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Mam pytanie, calkiem niedawno kilku ziomków z pacery lurnelo gsy, ja to nakrecilem. Niechcialem im zabijac gsa, niech sie bawia ale ciagle pisalem zeby niebloczyli mnie. Niemówie kto bloczył kto nie ale powiedzialem to Kwiatkowi wprost. Nieposłuchali, film jest na tibia.pl a gsa zabiłem. Od kilku dni czepiaja sie mnie ze boja sie o Bana, ze ktos niby wysłał filmik do Gm itd. Ja swoje wiem, i mówie ze filmik TibiCam niemoze byc zadnym dowodem dla Gm bo sam program niejest oficjalnym dodatkiem (zdaje sie ze tak samo jest ze Screen Shotami). Wiec prosil bym aby ktos kompetentny odpowiedział na pytanie ( Czy filmik ten moze byc dowodem wystarczajacym do zbanowanie czy nie?) i zamkniecie Tematu zeby nikt se postów nienabijał. Z góry Dzieki.
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Przed Sedesem w Sulu
![]() |
![]() Cytuj:
2.film może być dowodem ale może nie zostać uznany. 3.Lurowanie nie jest chyba wbrew zasadom Tibi.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Bleh.... Ja niemówie ze JA pokaze tylko Ci co lurowali twierdza ze dostana (bądz ze moga) zostac przezemnie a konkretnie przez filmik który nagrałem, zbanowani.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie, filmik nie moze byc uznany jako dowod, bo takze mozna zrobic fake'a filmiku
![]() A lurowanie nie jest zabronione, jezeli nikomu nie szkodzi... Np lurniesz trolla z jednego konca jaskini na powierzchnie, to nikomu nic sie nie stanie, ale juz GS... ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() to jak udowodnić gmowi nieprawidłowość?? screen - fake, filmik - fake , a jak gma nie ma to kolesiowi się upieka?? głupie to takie
|
![]() |
![]() |