![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Krasnik/NY
Imię: Sekator
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 100
Skille: 95/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Szedłem wlasnie expic drutem gdy natknalem sie na Edron na ekipe z Arashi (kto jest wtajemniczomy to wie). W ostatnim czasie na Ruberze trwa wojna 2 gildi Blood Circle vs Arashi. Do tej pory Arashi prowadzilo lecz kilka dni temu Kimura Avatar (137 lvl) mial hacka i ma 102 lvl . Szanse gildi zaczely sie wyrownywac...Zobaczcie jak wygladala jedna z najkrwawszych walk na Rubera War:
1 film jest krecony przeze mnie , poczatek filmu bedzie troche nudny bo bedzie pokazane wszystko od paczatku ale pozneij zacznie sie juz walka. Staralem sie o bardzo dobre ujecia i niefortunnie zachaczylem o Exori ![]() http://members.lycos.co.uk/riweone/ruberawar2.rec 2 film jest krecony przez mojego kolege , jest sama walka i pokazana az do konca bitw bo niezginal jak ja ![]() http://members.lycos.co.uk/riweone/ruberawar3.rec Zobaczcie sami jak sobie radzili ;].... Na koniec dodam taka ciekawostke. W wojnie bral udzial Kapedward EK 122 lvl (chyba) . Podczas walk nabil przypadkowo red skulla , deadnal i stracil caly rare set a w tym stonecutter axe !!! Gildia ktora przegrala walke niepoddaje sie i mimo tych deadow beda walczyc do konca (Kaped tez nie jest zrazony ze stracil SCA) ![]() ![]()
Najostrzejszy hardcore w histori tibii w moim wykonaniu ^^ pozdro dla tych co byli Ostatnio edytowany przez Soldierman - 22-04-2005 o 21:57. Powód: Bledy ortograficzne ( sry) Zedytowane. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
|
![]() OMG wy***iste ....... !! gralem kiedys na Ruberze mialem 47 RP ale bylem hunted by Kimure Avatar , a potem mialem hacka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: elblong
|
![]() WoW
ale beka jaka zezzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Krasnik/NY
Imię: Sekator
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: 95/90
|
![]() @ Bartazz wiesz teraz mozesz juz spokojnie wrocic na Rubere ( o ile nadal masz ta postac ) Kimura teraz nikogo nieruszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Ah ta Rubera... Wlasnie tam zaczelem w tibie grac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wojna??? O kurde.... To ja naprawde do tyłu jestem... Troche niegram a tu się leją
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Smencik
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
Skille: 88/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() hahahhaha... a ja tam bylem...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Hehe może go wylotował jakiś lowlevel i sie nieźle zdziwił ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Soldier Melon
Gildia: Lions
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Bylem tam tez razem z moim kuzynem Smencikiem
![]() ![]() Hail Arashi !
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Mój uncle też się w wojne wpiedolił -.- no i *** :/
Tee Shady też dedł. Helodus (mój protector) dedł. Ja *******e- to już chyba trzecia wojna od roku!! Wybuchnie rewolucja na ruberze. Zabili Titana... Uuuuuu... Widze mojego uncle! Thymnhozinho 0.o! Filmik Kosiarza do dupy @Smencik Smenick smencik impotencik ^^ Ostatnio edytowany przez Lordek Of Rubera - 22-04-2005 o 23:17. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Rubera fajna, gra tam jeszcze sporo moich kumpli, ale jak przypomne sobie te lagi (USA) to po prostu parodia, nigdy tam nie wroce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rubera to najwieksza kupa...za duzo power abusers...ALE JAK SIE DOWIEDZIALEM ZE KIMURE HACKNELI TO MYSLALEM ZE SIE POSIKAM
![]() off topic-i ja mialem za duzo podpis :| (Lordek of Rubera)
Tak, staram sie byc wredny. Thoria ma to cos ^^I niech sie sama z tym meczy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vorph - 23-04-2005 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
![]() |
![]() no fajan wojenka;p