|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Nie będę na początku mówił o co mi chodzi, bo to widać z tytułu. No dobra może troszeczke... Piszcie o użytkownikach, jeśli chcecie ich pochwalić lub skarcić. Ja osobiście MUSZE się publicznie ponabijać ze SŁONIKA !! Ten koleś mnie rozwalił, nie dość, że pierdoły pisze, co ja mówie, on nawet pisać nie umie !! Dobra kończe o nim, bo pomyślicie, że sie chce wyżalić :-P No i jeszcze kwestia moderatorów, jak narazie, najbardziej mnie wkurzył Gremlin, nie dla tego, że usunął mój temat, ale za jego wulgaryzm w stosunku do mnie, niby małe słowo ale jednak. No i do tego dostałem 3 punkty, a poszło o to, że domagałem się szczegółowego wyjaśnienia o potworkach i napisałem że szukałem w poradnikach. Szanowny pan Gremlin, napisał po usunięciu w komentarzu: "GÓWNO, a nie szukałeś" - dokładnie tak. Więc piszcie o waszych "przeżyciach".
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Napisales ze "dokladny" powod ostrzezenia byl taki, kiedy to nie prawda, bo powod ostrzezenia brzmi tak: "Gowno a nie szukales: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=5928 (przyklejony temat w tym dziale)" O MATKO! On powiedzial "gowno"!!!!!1111 Toz to straszne!!! Napewno splonie w piekle za to! Dam sobie obciac paznokcia ze na codzien odzywasz sie duzo gorzej do kolegow, a masz pretensje do modka. Twoj temat jest beznadziejny, ludzie by tylko sie wyzywali, a ty otrzymujesz kolejne 6pkt ostrzezenia za pisanie klamstw na forum. |
|
![]() |