|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Lokacja: Pomorskie
![]() |
![]() a co sie dzieje jeśli komuś skończy sie pac a zostanie na wyspie zakazanej tylko dla pacuw na roku albo na peinie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
A ja domku od razu nie kupilem wstrzymalem sie z tym troche czasu ( pierwsze GH bylo ^^ ) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Nistety dobytek z pacc depo zostaje tam gdzie był czyli w pacc depo
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Oczywiście jak kupiłem PACCa to od razu zainteresowałem się domkiem. Gram na Antice i Isarze. Na tym pierwszym serwerze domek z 10 polami (dla niekumatych 3x3+1 drzwi) kosztuje teraz w okolicach 70k. Na Isarze taki domek kupiłem za 2k.
Fajna sprawa ten domek. Pamiętam sytuację, jak pomyliłem drogę do Cyclopolis i trafiłem na Scropiony (pod ziemią). Zatruły mnie, a ja nie miałem wystarczająco many na Antidote. Życie ubywało, więc postanowiłem isć w strone domku. Nie mogłem do niego wejść, gdyż atakowałem potworki. Wrzuciłem przez okno swój eq i loot i zginąłem ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Mój qmpel ma Pacca i se u niego mieszkam i jest spox chociaż domek mały
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Na razie na pacc acc mam tylko uh makera, wiec po co mi dom. Czekam na nowy server a mam 194 dni pacca...jeszcze
![]() U$3r |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikt ważny
|
![]() oops w sądzie niechcący zaznaczyłem "nie" ale jest zupełnie odwrotnie.. z tym, żę po tygodniu go sprzedałem bo kasa była potrzebna ^^
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |