|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 25
Poziom mag.: 38
|
![]() Znowu problemy na moim koncie!! Najpierw problemy z mapą a tera dostałem bana! Tyle że nie wiem za co!! Dostałem list od cipów że są zmuszeni zbanować mi konto bo korzystałem z niedozwolonych programów [makro w tym przypadku (wogóle nie wiem co to jest to makro)] a ja nic takiego na kompie nie mam!! Teraz nie wiem co robić!? I jeszcze 1 pytanie czy jeżeli już dostałem tego bana i nie napisano mi na ile on jest to jest to ban na zawsze czy na kilkanaście dni?? Plz błagam odpowiedźcie! Tibia to dla mnie jedyna gra w którą tak długo grałem!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() A wchodzileś na tibia.com? Tam zazwyczaj wszystko pisze. A macro to multiklient czy tibia gg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Macro to program który wykonuje za Ciebie jakieś czynności, np. łowi ryby, robi runy. Długość bana możesz sprawdzić w swoim koncie na tibia.com, w rubryce Criminal Record. EDIT: @Scor Bleh, ja jednak mało spostrzegawczy jestem:P Ostatnio edytowany przez Dabek - 26-04-2005 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() A w tym liscie nie wyludzali dodatkowo passów ?
omffffg ;p -.- |
![]() |
![]() |