![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Kutno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip Destroyer
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 58
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam!!! Dzis bardzo sie nudzilem a ze sprzedaje chatke to postanowilem po odwalac
![]() ![]() moze krotki ale dluzszy jest na tyle nudny ze nie widze powodu zeby go wrzucic.... http://rapidshare.de/files/1416417/loleq.rec.html @Medic: to z tego ze noobek siedzi 5 h i blaga na privie o wolnosc @Artezz: ale tylqo polaq polaqowi potrafi bowiedziec wal sie w dupe c***u, twoja matka to ****a i tak dalej a 2 min pozniej bedzie cie przepraszal tylko po to zeby wejsc do domku gdzie w piwnucy jest fikcyjny e-plate i bohy... @Kebes: kiedy koles cie wyzywa a na non pvp jetes bezsilny to trzeba sie uciec do innych metod. prosta sprawa : taki jestes koles? a chcesz zobaczyc bohy i mpa w piwnicy w moim domku?? o tak!!! no i dalej wszystko jasne, zadnych bohow zadnej mpa tylko koledzy musza haracz placic ![]() ![]() ![]() Cytuj:
no coz, twoj wiek 13 lat robi swoje (np chamsto przez "h" zamiast "ch")... pozyjesz moze sie czegos nauczysz... A Z TYM ZE JA JESTEM *******NIETY TO PRZEGIALES, wez wogole pomysl kto w tym momencie jest chamski. Jednym slowem zwijaj sie stad ziomus!!! Ja bym chetnie obejrzal filik w ktorym cie pk'uja i bym mial wtedu ubaw po pachy. Moze nie dotarlo, wiec jeszcze raz: ZWIJAJ SIE STAD!!! Ostatnio edytowany przez Magic Blizzard - 26-04-2005 o 17:28. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Bielsko
|
![]() Eh nic takiego zamkneliście kolesia w domku i co z tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() buhaha ale dzolk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() buehehehehe ale zarąbiste
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
![]() |
![]() ee nic ciekawego.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() UHM. I tak to jest polak polakowi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Widziałem już kiedyś coś podobnego
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() heh... mnie to nie bawi... to już jedna rzecz... jedynie co mnie zmusiło do śmiechu to to że on się ciebie bał i chciał cię pozdrowić pedale muahaha...
mi się żal tego chłopaka zrobiło no bo to normalny gracz a że ty jeste *******nięty i jeszcze to umieszczasz na forum to hamstwo do potęgi...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Z domku i tak każdy sam może wyjść wystarczy tylko znać formułe.
![]() |
![]() |
![]() |