|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, więc zaczynam swoją karierę moim nowiutkim sorcem (wcześniej miałem knighta, ale oni są do dupy). Na czym ja skończyłem? Aha, no tak, więc mam sorca i chciałby wiedzieć, jakie czary po kolei kupić (mam już lighta, Light magic missle sam nie wiem, po co to kupiłem, antidotum, no i oczywiście podstawowe leczenie. Mam tylko 8 level i 2 magic level ?. I wiem tylko jedno, że następny będzie hmm
No więc proszę wszystko po kolei.
------------------------- Eternia --> Ab'dendriel --> Lord Slajt ( Wcześniej Slajt. Tak tak ty je.... Pk'owcu Hogib zabiłeś mnie i bronisz się teraz Kazimierzem Wielkim ! )
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Juz o tym bylo, i to najdalej tydzien temu.kliknij mnie -- na stronce masz bardzo ladnie oznaczone ktore czary kupic, a ktorych nie.
~close~
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |