|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam będziemy tu zamieszczać ss'y z treningów, adv i huntów.
Jak narazie nasza grupa liczy 2 osoby ![]() Mnie -First Apocalypse Riderd Kolege znanego na julerze jako Sekretarz - Last Apocalypse Rider. Świat, na którym gramy to Askara. 1.Train ![]() ![]() 2.Ciąg dalszy ![]() 3.Best w człowieka. ![]() 4.I best kolegi. ![]() 5.Lev up ![]() ![]() 6.To co wszyscy lubią najbardziej. ![]() 7.Ostatni skill co mi wskoczyl na wczorajszym trainie. ![]() 8.Chcieliśmy spokojnie poexpić na cyklopach ale 20+ sork zabijał nam nasze więc go nastraszyliśmy, że umiemy wrzucać do lawy i phalismy go w jej strone ![]() ![]() 9. W obliczu śmierci dostał ducha walki. Ale nasz train sie opłacił ![]() ![]() 10. Last został gdzieś z tyłu. LAGÓW WINA!!! ![]() ![]() 11.Z takim hp mi sie wymkną. ![]() ![]() 12.Znikną mu skull ale my jeszcze nie skonczyliśmy poszukiwań. W końcu się znalazł. ![]() 13. Poparadowaliśmy troche ze skullem. ![]() ![]() 14. Moj best w cyklopa ![]() ![]() 15. Dobry hit ale to nie jest best Lasta ![]() ![]() To z ssów tyle ale jeszcze mam rozmowe z typ sorkiem co go zabiliśmy. Lauris Galivia: dziwki pier****ne First Apocalypse Rider: ci**a Lauris Galivia: sami sie zaczeliscie First Apocalypse Rider: piz****ka Lauris Galivia: a kto mnie chcial do lawy wrzucic? Na tym zakończe nasz wywiad. Komentujcie oceniajcie itd.
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() sski ogolnie ladne .. rozwalila mnie jedna rzecz .. mianowicie trening ze serpent swordem Oo
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mnie rozwalił "hunt na cycach" z takimi skillami i eq xD Co do ssów to najs...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() a mnie rozwalilo 'z takim hp mi sie wymknął'
bardzo mi sie te SS podobaly z nutka humoru poprostu cool |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dram Euny
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 24
Skille: 76/73
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wiekszego nOOba nie widzialem <lol>z serpen swordem treni auahahaha treni sie z knifem <<<<<<lol>>>>>>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() @up: To, że ty tak trenujesz, nie znaczy, że on też musi tak samo. Ekhmm co prawda też knife wolę ale serpent może być ciekawy xPPP
@topic: Długie nicki macie ![]() Ostatnio edytowany przez Vrael - 10-02-2006 o 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Daleko
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Z knife bym go nic nie hitał. Ważne zeby chociarz raz na 30 sec byl blood hit i tego sie trzymam lol.