|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() Założyłem ten temat, bo mam z kumplem sprzeczkę, co to jest quest. Dla mnie quest to jest zadanie zlecone przez NPC, w którym na ogół coś masz mu przynieść (jak w Diablo II - rozwalanie stworów na ogół). On twierdzi, że quest jest wszędzie w tibii, gdzie zdobywasz jakiś przedmiot ze skrzynki X w jaskini Y... Co o tym sądzicie?
PS. ŻADNEGO QUEST SPOILINGU! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: 51*04'46.36'' N 17*02'15.40'' E
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cloudy Rendowyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Świat: Astera
Poziom: 120
Skille: 100/100
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja jako questa uznaje questa(
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Do Questuw ze szkzynkami przewaznie jest cos poyrzebne ... Zawsze musis zrobic cos na quescie zeby dostac Itemek np Ancient helmet qest ... osobiscie nie przechodzilem tego questa ale widzialem filmiki ... tam niema zadnych NpC tylko musisz chodzic po komnatach i labiryncie zeby zdobyc wszystkie czensci od helmu ... i jest potrzebny jakis okreslony lvl ... tak smamo na demon quest helmet jest wymagany 100lvl ... To tez chyba swiadczy otym ze jest quest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Ja uznam za quest wszystko co wymaga myślenia lub szukania, na ogół nie powinno się dawac do nich wskazówek a zawet rozwiązania ale takie questy jak annihilator to świetna rozrywka(dla oglądającego filmik;]) a i tak nieliczni go wykonajął więc ten quest nie powinien być cenzurowany tzn. filmy powinny być ogólnodostępne
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Quest to zadanie, ktore jak wykonamy pierwszy raz dostaniemy nagrode (moj polski kuleje ostatnio
![]() Quest nie musi byc misia zlecana przez NPC-a. NPC moze cie jednak na niego nakierowac. Tak ja to rozumiem.