|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
The Witcher
|
![]() Mam w Tibi takie lagi, że się nie da grać .. nie ważne czy wejde rano czy wieczorem. Odzywałem się w tej sprawie do admina mojej sieci i się spytał czy znam może dokładnie adres ip serwera, na którym gram. Zna ktoś może ip secury ??
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() Raczej sie tego niedowiesz
A niewiem czy jak twuj admin bedzie wiedzial IP to cos zrobi To raczej wina twoja albo serwera i Admin z IP niec tutaj nie poradzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Wystarczy zrobić bardzo prostom rzecz... prześledzić całą drogę danych od ciebie do serwera!! :O a potem stwierdzić że jeden z tych 10000 końcowych IP to adres serva i koniec
![]() PS. Nie bluzgać mnie!! NIE ZNAM sie na tym tylko wiem że tak sie robi!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]()