|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() z tego co pamietam:
hi passage yes
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() a poszukać to już sie nie da ale napisać na forum się da
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Hi
Passage Yes Dodam jeszcze tylko od siebie, że za sam powrót zapłacisz bodajże 10, 20 gp. Jeśli jednak wejdziesz na teren chroniony (z monkami) będziesz musiał zapłacić 1k za powrót. Inaczej d*** zimna i zostaniesz tam ;] |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() no spoko bo to juz po fakcie weszlem na te *******one monki i siedze nie moge wyjsc
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() niekoniecznie 1k
jesli masz w miare wysoki lvl to 10k w miare wysoki lvl zaczyna sie chyba od 40 wiec jesli masz 40+ to nie jest pewne na 100% czy od 40 ale chyba jakoś tak ;]
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() mam 20lev raczej 4 monkuw na raz nie zabije w dodatku bez run
jak ktos gra na infernie plz help
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Możesz jeszcze zejść pod ziemie i tam zebrać kase,szkoda tylko ze niepamiętam od którego poziomu zaczynają sie ds..(ale żeby zejśc musisz odpowiednie pogadać z gościem po lewej stronie,ja ci niepowiem co trzeba powiedzieć bo to część banshee questa).
Jak już jesteśmy przy tamacie tej wyspy to mam pytanie:mianowicie jak będą chciał jeszcze raz popłynąć na tę wyspe to będą potrzebował znowu family broodge czy już normalnie będą mógł się dostać na tą wyspe ??
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dsy są na -4 a oto co pokolei jest na piętrach
-1 6-7 szkieletów -2 2 ghoule i chyba 4 szkielety -3 4-5 ghouli wiec jak masz runy powinienes szybko zodbyc kase szczegulnie ze z ghouli tego troche wypada tylko nie wiem kim jesteś jak knightem to na klate ghoule i pierzesz jak magiem i nie masz run to tylko skiele na -1 lvl |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
|
![]() na -1 na pelnym respie sa dokladnie 4 skeletony i nie wiecej bo codzien tam siedze ;]
Mestre tylko raz dajesz broszke pozniej tylko placisz za przejazd i jestes ;] |
![]() |
![]() |
#12 |
The Witcher
|
![]() Jest jeszcze jedno wyjście z wyspy .. no ale skoro mówisz, że nie dajesz rady 4 monkom to do tamtego wyjścia napewno nie dotrzesz
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Zaproś paru kolegów i zrób teleport xD
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tylko że już wtedy nie wróci mój kuzyn te ż tak miał poszliśmy na isle of kings wzieliśmy kluczyki i ja mó muwie by nie wchodził na gure mieliśmy wracać ja poszłem, 1 potem om mi mówi że nie może odpłynonć a tam gość coś w stylu "you kill monk i can't sail with you to tibia" czy coś w tym stylu i gośc mu kazał 1K płacić to teleporta zrobił ze mnom i z monkiem (NPC nie potworem)
|
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
|
![]() masz w sumie takie mozliwosci
![]() -uzbierac 1 k chodzac na poziomach od 1 do 3 (nizej dsy) mysle ze kilka godzin i to masz ---WARIANT CZASOCHLONNY -zabic sie ;p --- WARIANT KAMIKADZE -poprosic kolege znajomego aby Ci przywiozl 1 k ----WARIANT DOBRY -isc z isle of kings do ghostlandu ---WARIANT BARDZOOOO NIEBEZPIECZNY |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ja tez nie moge wyjsc z tej pie*****nej wyspy. nei wiem gdzie jest zejscie na dol tylko widze drzwi z klamka czerwona a za nimi zejscie. co mam zrobic??gdzie jest zejscie na dol?? HELP!!!!!!!!!
|
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
|
![]() Ja mam ten sam problem nie wiem gdzie jest zejscie na dol do tych szkieletow, ghuli i dsow. Niech ktos napisze gdzie jest to zejscie i od jakiego lvl placi sie 10k.
|
![]() |
![]() |
#18 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jest inna droga na wydobycie sie z wyspy bez placenia o ile pamiętam, aczkolwiek nie ejstem pewnie na 100%, poszukaj na forum, wiem ze keidys byl juz taki temat i tam chyba ktos powiedzial jak wrócić, ale nie ejstem pewnien, warto spróbówac
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Jezeli wybierasz sie w nieznane miejsce to chyba oczywiste jest to ze jezeli jest tam jakis npc to trzeba z nim pogadac... I wtedy nigdzie w sumie nie wpadniesz w tego typu nieciekawe sprawy.
Zeby przejsc przez drzwi z czerwona klameczka musimy odpowiednio pogadac z Costellem. Ale nawet jak przejdziesz to lepiej zbieraj kase a nie lec kamikadze w dol bo padniesz...
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi z tymi monkami? Czemu trzeba płacić 1k? Gdzie one są? Gdzie mogę chodzić po tej Isle of Kings? I skąd wziąć tę "family brooch" czy jakoś tak?
Chyba nie proszę o zbyt wiele ![]() |
![]() |