|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Bielsko-Biala (dawniej Gliwice)
Imię: Dzamaika
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 47
Skille: 75/49
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Postanowilem wrzucic troche moich screenow, 24 lvl knight 64/64 skille, niestety slabo ale to dopiero poczatki w miare czesto bede sie staral dodawac nowe screeny
![]() widac nie da sie spokojnie trenic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepszy hit xoxa jaki udalo mi sie uchwycic, ale najlepszy jaki widzialem to 114 ![]() ![]() chlopak byl twardy, mial ze sobia cos kolo 4 bp uh niestety wszystkie zuzyl ![]() zycie nie polega na samym trenowaniu, postanowilem na troche odmiennosci Potestowalem hity na cyklopach niestety dalej slaby jestem, ale co wy chcecie od 24 lvlu ze skillami 64/64 ![]() o 1 lepiej od poprzedniego ![]() tu dragon lance niestety slabe hity bo tylko pare cyklopow zabilem i mnie wyrzucili stamtad ![]() Postanowilem isc na smoki ![]() one oddaja!!! nie wiedzialem ![]() taki sobie hit ![]() tu juz d-lance po czym smok padl ![]() kolejny smok, nawet calkiem dobry poczatek ![]() no i na wykonczeniu, ledwie zipie [img]http://www.komptech.org/wojtek/Wojtek/Wojtek0020.jpg[/img ] exp, toz to istna smoczyca byla ![]() i loot ![]() i kolejny smok ![]() i jak ja mam je w takich warunkach zabijac tu mi jakis knight zawraca dupe ze chce go zabic bo chce lvl szybko zrobic, to znowu na gg ktos mi pisze ![]() ale coz smok w koncu poszedl spac, i podzial expa, hmm jaki podzial? ![]() loot: mace w worku ![]() ![]() kolejna dawka screenow, troche przynudnawe ale nie wymagajcie za duzo od takiego lvlu znowu sprawdzanie swoich sil na cyklopach ![]() juz lepiej ![]() ![]() tu dragon lance to wiadomo ze lepiej bedzie niz fire axe ![]() ![]() no i zrobilem lvl ![]() po zrobieniu lvlu postanowilem w drodze powrotnej znowu odwiedzic smoki ![]() jak na takiego nooba jak ja to hit moze byc ![]() a tu dostaje od smokow ![]() ![]() 2 advance ![]() ![]() Pare nowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyprawa ze znajomymi w nieznane (dla mnie) ![]() juz na miejscu,oni szukali klucza a ja postanowilem lvl zrobic ![]() ten smok to tylko atrapa, wicznie niezywy ![]() ![]() oni dalej szukaja klucza a ja lvl odrabiam ![]() no i lvl odrobiony ![]() pare sekund pozniej ten sam ds co z wczesniejszego screena zabil mnie i tyle sie nacieszylem odrobionym lvlem ![]() Ostatnio edytowany przez Najemnik - 30-04-2005 o 17:35. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Big gratz dla ciebie wojtek ale ten pk mial duzo uhów ale jakos poszlo dawaj wiecej z huntów!!
pozdro |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Gołdap
![]() |
![]() Fajne daj więcej HUNTÓW!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2005
|
![]() Nice SS. Czekam na wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Całkiem spoko screenki. Jak na taki skill, to niezłe hity na smoku. Gz
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Jak na taki lvl i takie skile to umiesz zaciekawic ludzi
![]() Mi osobiscie sie podobalo (MORE PLX ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() y0 Ziom. Witamy Na danubi ;] Gratz Ssków
Btw.Idziemy razem na jakis hunt? Razy Tayss The Paladyn msg me |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Bielsko-Biala (dawniej Gliwice)
Imię: Dzamaika
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 47
Skille: 75/49
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() dodalem pare nowych sskow, dzieki za pozytywne komentarze juz sie balem ze mnie na 1 raz zostane obrzucony bluzgami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Twoje ssy są jakby to powiedzieć... Zajefane !!! Wiencej plx !!!
I jak na taki lvl to bardzo dobre eq gratz dla ciebie !!! Pozdro dla ziomali z Lunary !!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() Fajne SSy ladnie wymiatasz
<Mod break> To, ze zmienisz treść posta nie ustrzeże cię przed karą. Może gdybyś zrobił to inteligentnie.... </mod break> Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 21-04-2005 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() gz gz gz gz gz
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Troche przynudzasz...
![]() No ale na początek może być Fajny eq jak na taki lvl ale danubia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uberkat
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Spoko ssy, tylko troche slabe skille jak na taki lvl
![]() ![]() name:Marcin knights level:19 i rosnie ![]() skille:61/61 i rosna ![]() profesja:knight serwer:celesta |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Trzebinia
Stan: Aktywny gracz
Imię: DeNe
Profesja: Knight
Świat: Sinteria (OTS)
![]() |
![]() no no jak na ten lvl to calkiem fajne ci hitki wychodza ja walsnie kupilem gsa i musze go wyprobowac na smoku
![]() Pozdro Dene de'Lar.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Fajne SS'ki, tylko jak zamieszczasz, to rob linijke spacji miedzy zdjeciami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() nauczyles sie edytowac posty
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |