|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: podkarpacie
|
![]() jest taka dziura... na pustyniu w miejscu gdzie wykonuje się desert quest, w tą dziurę włsśnie wpadłem (jest tam skorpion i jakiś martwy ludek i kartka, przed zejściem jest jakiś napis z "danger" a za dziurą są fire fieldy) i znajduję się właśnie w miejscu między dziurą, a firefieldami... mógłym bezproblemowo zabić na tych firefieldach ale na takiej opcji średnio mi zależy. No i proszę kogośznającego te tereny lub kogoś kto zjandował się kiedyś w takiej ch.....j sytuacji o pomoc
![]() ![]() z góry dzięki za pomoc ![]() ~~~~już nieaktualne, dzięki za pomoc ![]() Ostatnio edytowany przez el dresso - 03-05-2005 o 16:06. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Z tego co rozumiem twoje położenie, to musisz mieć destroy field i uhy(lub spory lvl, ale bez df się nie obejdzie). Pod jednym z FF jest dziura a dalej fire devile(chyba 3). Możesz na trade ogłosić, że szukasz kogoś do pomocy, żeby zabił fd i pokazał drogę, ale za darmo raczej ci nie pomogą.
A tak na przyszłość: Po to są tabliczki z ostrzeżeniami, żeby unikać tych terenów ![]()
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: podkarpacie
|
![]() świat ISARA, jak ktoś jest chętny do pomocy to zapraszam (nie za darmo oczywiście)
![]() a co do fire devili, to one są trzy naraz?? Bo jak nie to sobie poradze ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No ja byłem w takiej sytuacji. Musisz przejść przez te labirynty i w pewnym miejscu jest teleport. Ja tam 3 godziny błądziłem aż mnie znaleźli kumple
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() idz do gury i na prawo tam jest taki martwy ziom a za nim demon ja bedziesz walczył z DEMONEM to on sie zabije bedziesz mial MAGIC PLATE ARM a z MPA idziesz i żaden FIELD nie jest ci straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#8 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Odpowiedz padla, dyskusja zeszla z tematu |==> Czas zamknac ten topic.
|
![]() |