|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pomużcie mi bo się w ......
![]() Ide do sklepu kupić sobie czary. Jestm magiem. Czar który normalnie ludzie kupują powiedzmy za 150 gp to mi w sklepie wyskakuje 150 gold coins. Jak kumpel kupił Great Firebala to zapłacił 1500gp. A mi wyskakuje 1500 gold coins. Jak tak dalej pujdzie to chyba to żuce. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prosze powiedzcie co się dzieje?? ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Chłopie, wiekli problem, gp i gold coins to to samo!
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() 1gp = 1 gold coin
1gp - 1 gold piece 1gc - 1 gold coin Jaka różnica? CIp ustalił, że u nich będzie gc, ale jakoś wśród graczy rozpowszechniło się gp i tak już zostało, pewnie przez inne gry.
#4 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
2. Gp to to samo co gold coins. Cytuj:
2. BP GFB kostuje 2500gp. Cytuj:
![]() 2. GP to to samo co Gold Coin. See you in tibia! @EDIT "gp" to skrót od Gold Person czyli Jednostki Złota
Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek Ostatnio edytowany przez Rabanbar - 28-05-2005 o 23:09. Powód: Dopisek |
||||
![]() |