|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Witam,
Mam pytanie... pare miesięcy temu mój brat miał hacka, ale dopiero teraz sobie o tym przypomniałem, ale nieważne... Otóż shackowali go typy zapraszając go na private channel (oczywiście skorzystał;]). Czy to możliwe? Jak poznać "niebezpieczny" p channel? Żeby nie bylo niejasnoście nie mógł być on shackowany w żaden inny sposób, bo nie używa programów typu tibia gg, mail do tibi zna tylko jego paru kolegów, a hack nastąpił w pare sekund po przyjęciu zaproszenia. Pozdro;]
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Hmmm a to WIELCE ciekawe jak mógł być hack kilka sekund po, powieważ jeśli dobrze rozumiem twój brat NIE wylogował się zaraz po dołaczeniu do private channel he??? Coś tu pokryklałeś.... A nawet jeśli sie wylogował to co??? Zalogował się znowu za kilka sekund i zobaczył że go hakli???-,-... pomyśl najpierw potem pisz.... @Topic To raczej niemożliwe!!! Nie da sie haknąć przez głupie dołaczenie do channelu -,-... P.S. napisałem raczej bo każdy jest omylny... jeśli nie mam racji niech ktoś mnie poprawi...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() @up
Nie raczej tylko na pewno Jesli nie zrobil nic glupiego tylko poprostu wszedl na private chat to NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI zeby go przez to shakowali.
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |