|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Co toz naczy "Your account is bainished" ??
Jezeli to ban to wszyscy GM to Ciot* Pedal* ITP bo ja nic nie zrobilem ![]() Co mam teraz zrobic jestem zalamany nic nie robilem zlego nabijalem exp czy to cos zlego ?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Dostałeś bana. Powód masz podany na swoim koncie na tibia.com w rubryce "Criminal record".
A jeśli nick masz taki jak na forum to powodem jest: "Banished: until May 11 2005, 15:29:12 CET because of spamming" SPAM! Ostatnio edytowany przez Dabek - 04-05-2005 o 16:37. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() to znaczy, że twoje konto jest "zbanowane", i jeżeli dostałes bana to raczej był jakiś powód...
EDIT: Dabek był minimalnie szybszy x) |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Ty chyba jetses pedal, nie GM... Mogles dostas namelocka, albo za spam na trade... I radze poucz sie angielskiego....
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() ![]() wiecie za co dostalem bana za powiedzenie na HELP )pomorze ktos mi jestes w carlin pod depo u rotwornuw i nie mam lin) CZE TO NIEJEST PARANOJA..?? BANA DOSTALEM NA 7 DNI!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
2. Ciota (czy jak wolisz pedał) mów do swoich kolegów (jeżeli ich z takim IQ masz) 3. Dostałeś bana za spam, meh is dumb blz? |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() Sam jesteś sobie winien.
EOT |
![]() |