|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam Mam pare pytan dotyczacych czaru Energy Wave. Na innej stronie o tibi podano cytuję: "Bardzo dobry czar ofensywny. Strzela wiązką energii w kierunku, w który patrzysz. Długość 5 pól, szerokość 2x1 pole+ 3x3 pola." On naprawdę tak działa? Słyszałem ze strzela ale tylko w jednej lini i jej długość zależy od ml i lv. Czy to prawda? Prosze podajcie jakies sensowne wykorzystanie tego czaru w walce z potworami ( przeciwko graczom to ja już wiem
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Na potwory to raczej sie nie przydaje... Niezbyt ekonomiczny, ale do Pvp jak sie umie tym trafić to niezłe ;] Działa tak jak fragment cytowanego przez ciebie tekstu. Ten kto ci mówił, że jest to pojedyncza linia, to prawdpodobnie pomylił z Great Energy Beam lub Energy Beam, z tym że ich długość nie rośnie z mlvlem (jest stała).
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Wielkie Dzieki Roziwałes moje watpliwości Czyli czar kupie sobie poźniej jak już będe sie brał za pk. Temat do zamknięcia i skasowania
![]() Edit Widziałem dzisiaj na Aldorze ten czar Masakrowiec walnoł jakiegos typa z niego ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wirus Sorcerer - 05-05-2005 o 23:43. |
![]() |
![]() |